Можливості жовтня на Громадському Просторі

Жовтень - час не лише сонячого листя, дощу і щирих емоцій, а й каштанового моря можливостей! Громадський Простір підібрав найсвіжіші можливості (конкурси, гранти, навчання) для ...

Додано:
Ivanna Malchevska

f1
Можливості жовтня на Громадському Просторі

Жовтень – час не лише сонячого листя, дощу і щирих емоцій, а й каштанового моря можливостей! Громадський Простір підібрав найсвіжіші можливості (конкурси, гранти, навчання) для найактивніших! 


 1. Діліться ідеями своїх інфокампаній  —  отримуйте експертну підтримку!

Громадські організації, які успішно пройдуть 3 онлайн курси на Європейському Просторі, можуть подати ідеї своїх інформаційних кампаній для подальшої експертної підтримки. Надсилайте свої сертифікати та ідеї до 25 жовтня на [email protected]. Більше тут 

Дедлайн: 29.10.2018

2. Академія політичного лідерства IRI: Жінка в політиці

International Republican Institute в Україні (IRI) запрошує до участі у навчанні лідерок громадських організацій, ОСББ, ОСНів, помічниць депутатів місцевих рад та активних громадян з Рівного, Сєвєродонецька, Херсона, Генічеська, Великокопанівської ОТГ, Слов’янська, Бахмута, Андріївської ОТГ для навчання у Академії політичного лідерства.

Дедлайн: 17.10.2018

3. Відбір заявок на участь у проекті ПУЛЬС

Міжнародна організація IREX оголошує відбір заявок на участь у проекті ПУЛЬС («Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні») для бібліотек та громадських організацій об’єднаних територіальних громад України.

Дедлайн: 01.11.2018

4. Конкурс для школярів-старшокласників Diamond Challenge for High School Entrepreneurs

Фіналісти національного відбору отримають менторську підтримку їхніх концепцій від експертів, а також візьмуть участь у тренінговій програмі, опісля якої будуть максимально підготовлені до презентації проектів на фінальних заходах у м. Києві 27 та 28 лютого 2019 року.

Дедлайн: 30.12.2018

5. Конкурс відео з проектів ERASMUS+YOUTH

Десь волонтерив і записував відео? Чи просто стрімив презентацію країни на молодіжному обміні? Або записував виступи на тренінгу? Твої старання не були марними! Адже ERASMUS+ Youth. Інформаційний центр в Україні оголошує КОНКУРС ВІДЕО З ПРОЕКТІВ ERASMUS+YOUTH!

Дедлайн: 31.10.2018

6. Pro Bono Week  25 компаній поділяться знаннями та досвідом 3 50 громадськими організаціями!

Pro Bono Week — це глобальна ініціатива, завдяки якій щороку десятки тисяч спеціалістів комерційної сфери стають волонтерами та інвестують свої знання для підтримки неприбуткових організацій.

 Дедлайн: 28.10.2018

7. Конкурс на кращий урок з географії науковий доробок Героя Небесної Сотні Юрія Вербицького

Громадська організація “Родина Героїв Небесної Сотні” оголошує конкурс на кращий урок з географії, в якому б висвітлювався науковий доробок Героя Небесної Сотні, науковця Юрія Вербицького. Візміть участь у конкурсі в його честь 

 

Дедлайн: 25.10.2018

8. Student Action: Набір до програми розвитку лідерських компетенцій у студентів

Участь у програмі — це можливість зміцнити власні лідерські компетенції в створенні соціальних ініціатив, обмін досвідом та набуття навичок, необхідних для розвитку власної студентської організації у своєму закладі вищої освіти.

Дедлайн: 23.10.2018

9. Адвокаційна майстерня про права жінок в місті Херсон

Майстерня має на меті підсилити спроможності місцевих активісток й допомогти зацікавленим жінкам, які тільки починають свій активістський шлях і зіштовхуються з певними труднощами у захисті своїх прав, побудові мережі солідарності та просуванні в адвокації на тему підтримки жертв ґендерно зумовленого насильства.

Дедлайн: 17.10.2018

10. Набір на четвертий хакатон DeHack 2018

На хакатоні команди розробляють ІТ-рішення для потреб об’єднаних територіальних громад (ОТГ) у сфері екології, транспорту, розвитку інфраструктури, освіти, підтримки місцевого виробництва, електронного залучення громадян, ін.

Дедлайн: 25.10.2018

11. Конкурс журналістських робіт на краще висвітлення тематики реформи місцевого самоврядування Хмельницької області

Конкурс присвячений висвітленню започаткованої в Україні масштабної реформи місцевого самоврядування та децентралізації влади, а також кращим практикам, ініціативам й позитивним зрушенням в розвитку громад Хмельницької області.

Дедлайн: 31.10.2018

12. Академія політичного лідерства IRI: розбудова коаліцій та робота в групах

International Republican Institute в Україні (IRI) запрошує до участі у навчанні досвідчених лідерів громадських організацій, ОСББ, ОСНів та помічників депутатів місцевих рад з Рівного, Сєвєродонецька, Херсона, Генічеська, Великокопанівської ОТГ, Слов’янська, Бахмута, Андріївської ОТГ.

Дедлайн: 24.10.2018

13. Відбір учасниць на менторську програму для жінок WoMentor

Програма WoMentor – це чудова можливість для молодих жінок заручитися підтримкою і отримати рекомендації від жінок-професіоналок. Програма наставництва забезпечить комфортне середовище для особистісного розвитку, отримання релевантної галузевої інформації та розширення мережі контактів. Наставниця також підтримуватиме вас у розробці та впровадженні власного проекту упродовж усього періоду наставництва.

Дедлайн: 17.10.2018

14. Конкурс журналістських робіт на тему децентралізації (Хмельницька обл.)

Конкурс присвячений висвітленню реформи місцевого самоврядування та децентралізації влади, а також кращим практикам, ініціативам й позитивним зрушенням в розвитку громад Хмельницької області.

Дедлайн: 31.10.2018

15. Національний краш-тест грантових проектів

У тебе є проект, але ти не впевнений, чи можна його подавати донорам? Не розумієш, чого не вистачає твоєму проекту для перемоги у грантових конкурсах? Бажаєш отримати персональні рекомендації від експертів з розробки та управління проектами? Тоді національний краш-тест грантових проектів – саме те, що потрібно тобі та твоїй команді!

Дедлайн: 21.10.2018

16. Набір українських журналістів на міжнародні кліматичні переговори ООН в Польщі

Українська кліматична мережа оголошує конкурс для журналістів, які у складі делегації українських неурядових організацій поїдуть на Міжнародні кліматичні переговори за участю всіх країн світу, враховуючи Україну. Конференція відбудеться з 1 по 14 грудня у м. Катовіце (Польща). Поїздка делегації УКМ та партнерів планується з 8 по 14 грудня.

Дедлайн: 30.10.2018

17. Набір на всеукраїнську програму «Агенти Волонтерства»

Агенти волонтерства– 9-місячний освітній курс з розвитку волонтерства у всіх регіонах України. Шукаємо 50 учасників з усієї України, які прагнуть бути рушієм позитивних змін у рідному регіоні.

Дедлайн: 31.10.2018

18.  Конкурс проектів у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна

Конкурс відкрито для мікро-проектів (проектів з малими бюджетами), які реалізуватимуться у регіонах, що входять до території до Програми та спрямовані передусім на неінвестиційну діяльність у сфері культурної та історичної спадщини прикордонного регіону, зміцнення культурних зв’язків і транкордонної співпраці у галузі культури, історії та охорони природи. Гранти  надаватимуться на проведення культурних, мистецьких, освітніх заходів, заходів обміну досвідом, збереження історичної та природньої спадщини прикордонних територій, сприяння збереженню культурного різноматніття, підтримку національних меншин та розвиток місцевих  громад, а також різноманітні заходи, пов’язані із вказаною тематикою, які сприяють розвитку транскордонної співпраці.

Дедлайн: 31.10.2018

 

 

Підготувала: Іванна Мальчевська


Тематика публікації:                                                                      

Останні публікації цього розділу:

Інклюзивне відновлення та відбудова: конференція та рекомендації від експертів

В Україні запустили безкоштовні онлайн-курси англійської для працівників ДСНС

Українські благодійники отримали високу оцінку від моніторингової місії Americares

Перспективи міжнародної STEM-стандартизації закладів освіти України у 2024 році

Відкриваємо шлях до майбутнього за допомогою "НАВІГАТОРА МАЙБУТНЬОГО"

Що думаєте про тему деінституціалізації?