Чотири простори бібліотеки: модель діяльності. Практичний посібник

У виданні представлено модель бібліотеки, що поєднує чотири простори: навчання, натхнення, зустрічей та подій, адаптовану експертами для застосування у публічних бібліотеках України. Загальну ...

4 простори бібліотеки

Громадський Простір

У виданні представлено модель бібліотеки, що поєднує чотири простори: навчання, натхнення, зустрічей та подій, адаптовану експертами для застосування у публічних бібліотеках України. Загальну концепцію кожного простору доповнюють дизайнерські рішення, ідеї щодо змістовного наповнення, приклади бібліотечних послуг та сервісів. Цей практичний посібник допоможе бібліотекарям та керівникам ОТГ розбудовувати сучасну бібліотеку своєї громади.

Видання здійснено у межах проєкту «Чотири простори бібліотеки: інноваційна модель діяльності» за підтримки Українського культурного фонду, за сприяння Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого.

Позиція Українського культурного фонду може не збігатись з думкою авторів.

Український культурний фонд — державна установа, створена у 2017 р. як нова модель надання на конкурсних засадах державної підтримки та промоції ініціатив у сфері культури та креативних індустрій. Діяльність Фонду, відповідно до чинного законодавства, є невід’ємною частиною політики і визначених пріоритетів діяльності Міністерства культури та інформаційної політики України.

 

Читати посібник: тут.

 

Джерело: УБА.


Тематика публікації:  

Останні публікації цього розділу:

Екологічний Великдень: зменшуйте відходи під час свят

Управління відходами після воєнних дій в Україні: що запозичити з досвіду Великої Британії?

Як змінити філософію управління відходами руйнацій?

Що таке систематичне розкриття інформації?

Чим досвід Японії в управлінні відходами актуальний для України

Промотувати українську спадщину: які ідеї представили фахівці культурного сектору