Закупівля IT обладнання. Тендер № ITB-UKR-000861

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


тендер tender 1 (11)
Закупівля IT обладнання. Тендер № ITB-UKR-000861

ПРЕДСТАВНИЦТВО ДАТСЬКОЇ РАДИ З ПИТАНЬ БІЖЕНЦІВ В УКРАЇНІ (ДРБ), за фінансуванням донорів ДРБ, запрошує постачальників прийняти участь у конкурсі на закупівлю IT обладнання.

Дата початку тендеру: 13 липня 2022 р.

Дата завершення тендеру: 22 липня 2022 р.

Час завершення тендеру: 14:00 (UTC+2:00)

Дата розкриття пропозицій: 22 липня 2022 р.

Час розкриття пропозицій: 14:05 (UTC+2:00)

Місце та адреса розкриття пропозицій: приймаючи до уваги діючі карантинні обмеження розкриття пропозицій відбудеться oнлайн у режимі відеоконференції з використанням додатку Microsoft Teams членів тендерного комітету та учасників.

Пакет конкурсної документації надається у публікації тендеру на тендерних площадках, а також додається до e-mail запрошення прийняти участь у закупівлі.

У тендерній документації  міститься вся необхідна детальна інформація, включаючи дату, час, місце на порядок подачі пропозиції.

Просимо зазначати номер тендеру № ITB-UKR-000861 під час будь-яких звернень.

Invitation for bidding Annex B. Instructions and Conditions for Invitation to bid ITB-UKR-000861 Annex A. Tender and Contract Award Acknowledge Certificate Annex C1. Technical bid. Додаток C.1. Технічна пропозиція Annex C2. Financial bid. Додаток C.2. Фінансова пропозиція Annex D. Clarifications on the legal basis of VAT exemption Annex E. Supplier Profile and Registration Form Додаток F – Кодекс поведінки постачальника Annex F – Supplier code of conduct Annex G. DRC General Conditions of Contract


Останні публікації цього розділу:

Тендер на закупівлю послуг з оренди легкових автомобілів з водіями

Продовження конкурсу грантів для громадських організацій Закарпатської та Івано–Франківської області

Тендер: постачання супутникових телефонів для забезпечення телекомунікаційного зв’язку в зоні бойових дій та умовах блекауту

Програма USAID АГРО підтримає розвиток центрів агроскаутингу

Конкурс на надання ілюстраційних\дизайнериських послуг. Call for illustration\design services

Tендер на залучення експерта/експертки для проведення фасилітації та експертного супроводу в процесі розробки комунікаційної стратегії ГО «Молодіжна Платформа»