Третій онлайн-конкурс стартап-проєктів

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Постер
Третій онлайн-конкурс стартап-проєктів

Регіональний акселератор GCIP для інновацій, технологій та стартапів у Донецькій області оголошує третій онлайн-конкурс стартап проєктів.

До участі у конкурсі запрошуються студенти закладів вищої освіти, учні закладів загальної середньої освіти, малі та середні підприємства з терміном реєстрації не більше 3 років, організації, творчі колективи, наукові товариства та спілки, фізичні особи-підприємці.

Подані стартап-проєкти мають бути спрямованими на розгортання інноваційних чистих рішень (технологій), у тому числі на вирішення потреб післявоєнної реконструкції та мати результатом скорочення викидів парникових газів та інших забруднюючих речовин в навколишнє середовище.

Більш детальна інформація про онлайн-конкурс та умови участі в буклеті та постері нижче.

Анкета учасника онлайн-конкурсу за посиланням

Третій онлайн-конкурс стартап-проєктів організовується та проводиться за підтримки Американських рад з міжнародної освіти.

Регіональний акселератор GCIP для інновацій, технологій та стартапів у Донецькій області було створено у 2021 році за підтримки Організації Об’єднаних Націй з промислового розвитку (ЮНІДО) у межах Проекту ЮНІДО/ГЕФ «Глобальна Інноваційна Програма Чистих Технологій для Малих та Середніх підприємств в Україні» на базі ДВНЗ «Донбаський державний педагогічний університет».

Група про діяльність Регіонального акселератора у Facebook

Постер

Буклет-1

Буклет-2


Останні публікації цього розділу:

Тендер на закупівлю аптечок першої допомоги та наборів психологічної допомоги

Запит цінової пропозиції на придбання гриля Big Green Egg Large

Запит цінової пропозиції на придбання холодильної шафи на 1 м3, кондитерської вітрини та мікрохвильової пічки

Запит цінової пропозиції на придбання термоблендера

Запит цінової пропозиції на придбання морозильної шафи вертикальної та занурювальних блендерів

Запит цінової пропозиції на придбання стіл відстійник, шпилька пекарська з деко, стіл робочий нержавійка та стіл робочий розкладний