Реєстрація для вчителів на курс про приватність дітей в Інтернеті

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
[email protected]

Реєстрація для вчителів
Реєстрація для вчителів на курс про приватність дітей в Інтернеті

Чудова нагода розказати дітям про приватність і безпеку в Інтернеті.

Наша команда розробила для вас уроки для дітей на тему приватності в Інтернеті. Вони містять детальний план та інтерактивні завдання для залучення уваги. Найголовніше — вони адаптовані як до проведення в класі, так і онлайн.

Зареєструйтеся, щоб отримати інтерактивні уроки, за посиланням.

Заповнивши її, ви матимете доступ до уроків першими!

Проводьте їх у своїх класах в період з 11 по 22 жовтня та долучайтеся до створення більш безпеченого цифрового середовища для дітей! Приватність має значення і саме ви, як вчителі, маєте розповісти і довести це до відома дітей.

***

Уроки створено ГО МІНЗМІН за підтримки Міністерство цифрової трансформації України, Міністерство освіти і науки України та за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міжнародний фонд “Відродження” в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety.

Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу.


Останні публікації цього розділу:

Тендер на надання послуг з розміщення відеоролика в потягах Інтерсіті та в метро Києва і Харкова

Тендер на реалізацію міні-проєктів, що розроблені в межах КЗВ «Навчаємось жити у громаді»

Конкурс грантів у сфері відновлення житла/надання притулку та захисту ВПО та місцевого населення Харківської, Дніпропетровської та Полтавської областей від Helvetas Swiss Intercooperation

Тендер на закупівлю матеріалів для проведення ремонтних робіт

Конкурс на відбір консультантів-параюристів

Закупівля інтерактивних панелей з корекційними програмами для забезпечення Day care Centers та Family friendly spaces в Одеській та Миколаївській областях