Стандарти прозорого управління ресурсами видобувних галузей презентували учасникам відкритої лекції

23 травня на базі фізико-енергетичного факультету Харківського національного університету відбулася відкрита лекція«Стандарти прозорого управління ресурсами видобувних галузей». Експерти ГО «НОВА ...

1
Стандарти прозорого управління ресурсами видобувних галузей презентували учасникам відкритої лекції

23 травня на базі фізико-енергетичного факультету Харківського національного університету відбулася відкрита лекція«Стандарти прозорого управління ресурсами видобувних галузей».

Експерти ГО «НОВА Енергія» презентували інформацію стосовно особливостей оподаткування видобувних компаній відповідно до українського законодавства, розповіли про екологічні та соціальні проблеми видобувних регіоніві шляхи їх вирішення.

Присутні отримали інформацію про сучасний стан впровадження Ініціативи Прозорості Видобувних Галузей (ІПВГ) в Україні; дізналися, що ІПВГ є інструментом для отримання достовірної інформації про кошти, сплачені видобувними компаніями за експлуатацію надр таінструментом контролю над урядом та бізнесом щодо належного управління природними ресурсами.

На лекції було представлено Положення конкурсу студентських матеріалів щодо результатів впровадження ІПВГ в Україні та раціональне управління природними ресурсами.

Завдання конкурсу:

– залучення молоді до дослідження проблем запровадження ІПВГ в Україні, раціонального управління природними ресурсами видобувних регіонів.

– сприяння донесенню повної та об’єктивної інформації щодо ІПВГ;

– підвищення обізнаності громадян про ІПВГ.

Прийом матеріалів в рамках конкурсу триває з 28 квітня по 7 червня 2017 року.

Детальна інформація на сайті ГО «НОВА Енергія».


Тематика публікації:        

Останні публікації цього розділу:

Відбулася презентація та обговорення аналітичного звіту за результатами дослідження щодо задоволеності якістю послуг, які надаються людям поважного віку органами юстиції у Львівській області

Неграмотний регіон відьом та чаклунів: ГО PRO WOMEN UA руйнує радянські міфи та допомагає ВПО віднайти свій шлях у житті

Розпочався відбір заявок на програму “Креативна Європа” Perform Europe для перформативного сектору

“Реформа пробації: можливість обирати майбутнє”: висновки та підсумки конференції

«Кроки для спеціалістів. Управління людськими ресурсами»: нова можливість для територіальних громад

U-LEAD роз’яснює ОМС переваги спільної агарної політики Європейського Союзу