Грант в рамках проекту «Стимулювання створення нових робочих місць для ВПО»

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Clovek_v_tisni-Чеська недержавна організація «Людина в біді» (People in need)
Грант в рамках проекту «Стимулювання створення нових робочих місць для ВПО»

Чеська недержавна організація «Людина в біді» (People in Need) оголошує про початок прийому заявок на отримання гранту в рамках проекту «Стимулювання створення нових робочих місць для ВПО».

МЕТА ПРОЕКТУ

Даний проект створений з метою стимулювання чинного малого і середнього бізнесу, що має потенціал до розширення і створення нових робочих місць для громадян України, що мають статус внутрішньо переміщеної особи і постійно проживають на території Донецької області.

ХТО МОЖЕ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ПРОЕКТІ?

Стійкість і довгостроковість створюваного робочого місця – одні з найважливіших його характеристик, які мають вирішальне значення для претендентів на роботу – кінцевих вигодонабувачів проекту. Тому гранти будуть надані тільки чинним і досвідченим підприємствам (підприємцям), які зможуть довести потенціал до розширення свого бізнесу і нададуть коротке, але достатнє техніко-економічне обґрунтування. Гранти надаються на умовах спільного фінансування – одержувач гранту зобов’язаний попередньо інвестувати в розвиток свого бізнесу власні кошти, в розмірі не менше 40% від суми гранту.

ЕТАПИ ТА ОСНОВНІ ПРАВИЛА УЧАСТІ В ПРОЕКТІ

1. Для участі в проекті вам необхідно заповнити форму, наведену нижче. Будь ласка, не беріть участь в проекті, якщо у вас немає продуманого і обгрунтованого бізнес-плану розширення вашого бізнесу. Максимальна сума гранту визначається кількістю створюваних вами робочих місць: не більше 38 000 гривень для створення 1 робочого місця і становить 152 000 гривень (тобто не
більше 4 робочих місць).

2. Виходячи з наданої вами інформації, оціночна комісія прийме рішення про доцільність подальшого розгляду вашої заявки. З усіма заявниками, які пройшли цей етап, будуть проведені телефонні консультації і виїзні інтерв’ю, для більш докладного вивчення вашої діяльності, а також буде запитано докладніший бізнес план по використанню гранту.

3. Після того як комісія прийме позитивне рішення про надання гранту, між вами і «Людина в біді» буде підписаний договір про надання гранту. В даному договорі будуть закріплені:
• загальний кошторис проекту розширення та створення нових робочих місць;
• зобов’язання одержувача гранту по частковому фінансуванню даного кошторису і найму ВП;О
• зобов’язання «Людина в біді» з надання грошового гранту.

4. Протягом 1 місяця після підписання договору, вам необхідно надати підтвердження здійснення власних інвестицій (не менше 40% від суми гранту), згідно умов договору. Грошовий грант буде перерахований вам протягом 10 робочих днів після цього.

Заявки на участь в проекті приймаються до 10.02.2017.

Всі питання щодо даного проекту ви можете направити на електронну скриньку [email protected].
Також ви можете використовувати цю адресу для відправки будь-яких ваших матеріалів або повідомлень.

Форма заявки за посиланням.

Джерело:  http://www.dcz.gov.ua/


Останні публікації цього розділу:

Конкурс на відбір консультантів/ок з аналізу положень чинних нормативних документів та підготовки проєктів змін до НПА

Закупівля меблів для Управління освіти адміністрації Індустріального району Харківської міської ради

БА «4Бізнес» запрошує представників органів місцевого самоврядування Сумщини на тренінги

Закупівля послуг із організації Навчального візиту у Польщу представників 20 ТГ Тернопільської, Івано-Франківської, Харківської та Херсонської областей

Тренери для проведення тренінгів у 20-ти громадах Сумської та Чернігівської областей

Бізнес-інкубатор для ветеранів та ветеранок Львівської області