PostPlay театр

Форма реєстрації: Благодійна організація

Logo small (1)

Напрямки діяльності:

Види діяльності:

Населений пункт: Київ

Адреса: Нижньоюрківська 31

Телефони: 066 1532192

E-Mail: [email protected]

Веб-сторінка Facebook Twitter

Керівник організації, посада: Ден Гуменний, шеф-драматург

Місія організації

Останніми роками у Києві виникає низка незалежних театрів, готових запропонувати вибагливому глядачеві окрім насолоди від споглядання красивої картинки критичні тести, мінімалістичне оформлення вистав та соціально важливі проблеми, одночасно близькі й далекі від «одвічних» питань. Завдання таких театральних майданчиків – соціальний експеримент, що відбувається між акторами й публікою, коли кожний учасник, незалежно від того, з якого боку сцени перебуває, ставить собі питання, замислюється, відповідає на них, сперечається і погоджується. Провідною ідеєю новітнього мистецтва є провокування до роздумів, гострої дискусії, не нав’язуючи готових відповідей.

Цей театр знаходиться в будівлі колишньої стрічкової фабрики на Подолі, й саме приміщення провокує до того, щоб замислитися – чи ці квадратні метри бетону й металевих перекриттів і є театр? Чи може бути театр без колон і оксамитових лаштунків? Хто тут на кого дивиться – ми на акторів чи актори на нас? З подібних питань починаються соціальний діалог з іншим – тими, що викликає подразнення нервових клітин культури.

Вже зараз PostPlayТеатр – відкритий простір для діалогу, де має  право голосу кожен, хто прагне бути почутим. Завдяки йому голоси переселенців, пересічних громадян, активістів і «контрреволюціонерів» отримують широкий розголос. Театр намагається працювати на перспективу, не тільки ставлячи «незручні» питання, але й шукаючи на них відповіді. Адже збройний конфлікт закінчиться, а нам доведеться жити далі і разом будувати  спільний дім.

PostPlayТеатр


Останні публікації цього розділу:

Благодійна організація «Благодійний фонд «ТМС Хаб Україна»

Благодійна організація «Благодійний фонд «ТМС Боремось за Україну»

БО БФ "Нове місто"

Alinea International (Алінеа)

Громадська організація "Молодіжна організація "Ініціатива майбутнього КР"

ГО "Безбар'єрний Тернопіль"

Коментувати не дозволено.