Тендер на послуги з відеозйомки, монтажу відео та звукозапису

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
IRI Ukraine

1
Тендер на послуги з відеозйомки, монтажу відео та звукозапису

Міжнародний республіканський інститут (МРІ) оголошує тендер на послуги з відеозйомки, звукозапису та монтажу відеоматеріалів.

МРІ в Україні запрошує потенційних учасників тендеру подавати пропозиції на виконання однієї або кількох частин необхідних робіт. Брати учать у тендері можуть як фізичні особи-підприємці, так і компанії, в залежності від професійної кваліфікації Учасника тендеру.

Відеозйомка:

  • Підрядник повинен мати своє власне обладнання і надати його перелік.
  • Оператор повинен мати можливість, за необхідності, їздити у відрядження до міст по всій території України та за кордон.
  • Підрядник виконуватиме відео-зйомку серії навчальних відео/промо-відео українською та/або російською мовою, а також при необхідності здійснюватиме запис високоякісного звуку (із наданням професійного закадрового озвучування). Зйомки відбуватимуться як у студії, так і на місцях для експертів, учасників, співробітників і гостей МРІ.
  • Підрядник повинен надати МРІ первинні цифрові копії необроблених відеоматеріалів та аудіо записів події протягом 24 годин з моменту кожної події. Всі матеріали повинні бути позначеними, відсортованими та готовими до монтажу відповідно до інструкцій МРІ.

Монтаж відеоматеріалів:

  • Підрядник монтуватиме серію навчальних відео українською та/або російською мовами. МРІ в Україні надаватиме Виконавцю тексти сценаріїв для відео, необроблені відео і аудіо файли, а також інструкції з брендингу.
  • Учасник тендеру повинен зазначити наявність в нього професійних дикторів/акторів озвучування, а також доступні мови озвучування (українська і російська є обов’язковими).
  • МРІ надаватиме тексти сценаріїв для всіх відео, а також буде співпрацювати з відеомонтажерами для їх доопрацювання.

Звукозапис:

  • Підрядник записуватиме та/або редагуватиме/монтуватиме серію аудіо-записів українською та/або російською мовами. МРІ в Україні надаватиме підряднику аудіо-сценарії.
  • Учасник тендеру повинен вказати наявність професійних дикторів, а також доступні мови озвучування (українська та російська мови є обов’язковими). Послуги професійного диктора повинні бути включеними у вартість послуг.
  • Аудіофайли повинні легко завантажуватися до будь-яких онлайн-платформ, а також програмних додатків для мобільних пристроїв та будь-яких онлайн-сервісів потокової передачі аудіо, в разі потреби.

Якщо Підрядник співпрацює з відео-монтажерами, відеооператором (-ами), останні заохочуються до подачі заявок згідно цього Запиту Пропозицій, зазначаючи факт співпраці з відеооператором, що бере участь в даному тендері.

Вимоги до подання пропозицій

Учасники тендеру, які претендують на виконання будь-якого окремого або кількох розділів робіт потрібно надати такі матеріали:

  • Посилання на зразки попередніх робіт/портфоліо (це повинні бути різні види робіт різної складності і з різних тематик) – чим більше, тим краще;
  • Резюме фізичної особи (при участі в тендері окремої особи) або ж резюме всіх працівників (при участі в тендері компанії/команди), яких передбачається задіювати до роботи з МРІ;
  • Три контакти для отримання рекомендацій з метою підтвердження наявності відповідного досвіду. У разі, якщо це можливо, представити рекомендації від клієнтів з різних сфер діяльності. Краще, якщо вони є некомерційними та/або міжнародними організаціями;
  • Технічну та цінову пропозицію відповідно до вимог МРІ.

Інструкції з подання пропозицій

Конкурсні пропозиції на тендер слід надсилати до 30 червня електронною поштою Ірині Білоніжці на адресу [email protected], +380 (67) 323 57 20 або Анні Черенщиковій на адресу, [email protected], +380 (67) 352 06 30, зазначивши у темі листа “EURASIA2016U8oRFP“.

З більш детальнішою інформацією щодо участі в тендері можна ознайомитись у прикріпленому документі: EURASIA2016U08o_Ukr.


Останні публікації цього розділу:

НДІ оголошує конкурс на консультаційні послуги з гендерних питань

Kонсультант/ка-правник/ця з питань благодійної допомоги територіальним громадам програми DOBRE

Тендер на закупівлю ІТ обладнання RFQ UCBI4-163-1

Конкурс на відбір консультантів/ок з аналізу положень чинних нормативних документів та підготовки проєктів змін до НПА

Закупівля меблів для Управління освіти адміністрації Індустріального району Харківської міської ради

БА «4Бізнес» запрошує представників органів місцевого самоврядування Сумщини на тренінги