Нововоронцовська громада і мистецтво кризового менеджменту

Команда Центру близькосхідних досліджень з моніторинговою метою відвідала деокуповану Нововоронцовську громаду Херсонської области. Наша нещодавня поїздка до Херсонської області, зокрема до ...

1
Нововоронцовська громада і мистецтво кризового менеджменту

Команда Центру близькосхідних досліджень з моніторинговою метою відвідала деокуповану Нововоронцовську громаду Херсонської области.

Наша нещодавня поїздка до Херсонської області, зокрема до Нововоронцовської громади, була повна конструктивної комунікації та вражень.

Велика подяка голові Нововоронцовської воєнної адміністрації Андрію Селецькому за його радушний та щирий прийом.
2

Основна ціль нашого моніторингового візиту полягала в детальному дослідженні стратегій та тактик, які застосовують місцеві громадські організації, донорські організації та міжнародні фонди для реагування на різноманітні кризові ситуації. Результати цього та подальших мониторингових візитів будуть використані для підготовки документів з удосконалення політик з відновлення та безпеки та підсумкових пропозицій для суб’єктів владних повноважень, ці пропозиції будуть оприлюднені у другій половині 2024 року.
3
Завдяки цій поїздці ми дізналися, як саме ці організації адаптують свою роботу до непростих умов і ефективно відповідають на надзвичайні ситуації. У поїздці також взяли участь наші партнери з Асоціації Української миротворчої школи.

****************
Проект зі сприяння публічній дискусії та інклюзивного відновлення у Південній Україні здійснюється Центром близькосхідних досліджень (AMES) за підтримки National Endowment for Democracy.


Тематика публікації:               

Останні публікації цього розділу:

ZDOROVI отримали 5 зірок в рамках цьогорічного Національного рейтингу «Компас благодійності України»

В Бахмацькій громаді на Чернігівщині працюють над Статутом громади

Крок за кроком: вийшов буклет у поміч родинам загиблих героїв

Фонд «Жіночі можливості» отримав грант у розмірі 1,5 млн доларів від The Jewish Federations of North America

Для громадських активістів Півдня України доступні правові та безпекові консультації

Етика в місцевому самоврядуванні: що це таке і чому важливо?