Транскордонна медіація для сімей з дітьми

Українські сім’ї по різні боки кордону зможуть отримати послугу медіації (процедури врегулювання спорів) від спеціалістів, які завершили міжнародну програму навчання.За підтримки Європейського Союзу ...

Додано:
Mediation.ua

IMG_20231027_162640_120 (1)

Mediation.ua

Українські сім’ї по різні боки кордону зможуть отримати послугу медіації (процедури врегулювання спорів) від спеціалістів, які завершили міжнародну програму навчання.

За підтримки Європейського Союзу Українська академія медіації (проєкт CONSENT) у співпраці з провідною європейською організацією MiKK e.V. – International Mediation Centre (проєкт ACCORD) підготували 30 сімейних медіаторів в міжнародних спорах щодо дітей (включаючи застосування механізмів за Гаазькою конвенцією про викрадення дітей).

Медіація – це різновид переговорів, в яких батьки (опікуни, піклувальники) дитини за підтримки професійного посередника-медіатора, можуть знайти взаємоприйнятне рішення щодо майбутнього, яке буде враховувати інтереси дитини та обох батьків.

Інформаційний буклет для батьків: тут.

Знайти медіаторів з транскордонної сімейної медіації, підготовлених за цією програмою, можна на сайті: https://www.mediation-help.com/mediatory/.


Тематика публікації:                          

Останні публікації цього розділу:

Як мешканці громад бачать планування процесів відновлення за участі громадськості?

Шкільні коворкінги у Пирятинській громаді

Розбудова ланцюжків доданої вартості в економіці Пирятинської громади

Аналітичний звіт: "Насильницькі зникнення: національна практика v. міжнародні стандарти"

Посилення ролі жінок в секторі енергетики: кейс НЕК «Укренерго»

Гуманітарна та благодійна допомога, яка отримується ОМС або КП: оформлення та оподаткування

Коментувати не дозволено.