БФ «Сміливість»

Форма реєстрації: Благодійна організація

IMG_0035

Напрямки діяльності:

Види діяльності:

Населений пункт: Київ

Адреса: Україна, 02121, місто Київ, вул. Ташкентська, будинок 33-А

Телефони: +38 (067) -401-82-44

E-Mail: [email protected]

Веб-сторінка Facebook Twitter

Керівник організації, посада: Харченко Дмитро Олександрович

Місія організації

SMILYVIST Фонд

Війна в Україні триває, потреби внутрішньо переміщених осіб, які шукають безпеки, продовжують зростати. З лютого 2022 року інтенсивні бойові дії та війна залишили принаймні 17,7 мільйонів людей, які потребують гуманітарної допомоги та захисту.

Організація SMILYVIST виникла в цьому контексті на початку кризи, щоб відповісти на нагальні гуманітарні потреби. SMILYVIST було створено на спонтанний момент завдяки об’єднанню кількох місцевих команд реагування в Україні, які складалися з українців для надання допомоги українцям, підтримані міжнародними експертами. Головними пріоритетами Організації стали задоволення основних потреб українців в гідному житті, справедливості та рівності, а також робота з метою збереження суспільства та його структури шляхом мобілізації членів спільноти. У листопаді 2022 року “SMILYVIST” отримала інституційну форму, а в грудні 2022 року Організація була офіційно створена і зареєстрована в Києві, Україна.

SMILYVIST має за мету підтримку українців у цій кризі, поліпшуючи їхнє психологічне та фізичне самопочуття та економічну ситуацію. “SMILYVIST” рухається бажанням надавати допомогу українцям, які постраждали від війни, особливо найвразливішим, обезпеченим та відчуженим групам, шляхом швидкого реагування в рамках довгострокових цілей.


Останні публікації цього розділу:

Благодійна організація «Благодійний фонд «ТМС Хаб Україна»

Благодійна організація «Благодійний фонд «ТМС Боремось за Україну»

БО БФ "Нове місто"

Alinea International (Алінеа)

Громадська організація "Молодіжна організація "Ініціатива майбутнього КР"

ГО "Безбар'єрний Тернопіль"

Коментувати не дозволено.