ACMP Україна

Форма реєстрації: Громадська організація

ACMP-Logo1

Напрямки діяльності:

Види діяльності:

Населений пункт: Київ

Адреса:

Телефони: +380 63 474 16 20

E-Mail: [email protected]

Веб-сторінка Facebook

Керівник організації, посада: Ірина Чернишова, Голова Правління

Місія організації

ACMP Україна – це спільнота експертів, практиків, консультантів з управління змінами, які у своїй діяльності керуються принципами Управління змінами (Change Management) та Стандартом ACMP для управління змінами й мають амбітні цілі змінити традиційний спосіб мислення в управлінні бізнесом та організаціями.

Громадська організація є філією глобальної Асоціації професіоналів з управління змінами ACMP Global в Україні.

Місія: промоція професії та дисципліни Change Management в Україні, розширення сфери знань і розвиток компетенцій менеджерів з управління змінами, адаптація міжнародного досвіду, обмін інтегрованими практиками, методами і досягненнями задля підвищення ефективності управління змінами в Україні.

Візія: спільнота фахівців в управлінні змінами, провайдер міжнародного та українського досвіду, інновацій та передових інтегрованих практик для управління змінами в Україні.

Цінності: взаємоповага, порядність, справедливість, відповідальність, висока дисциплінованість.

Управління змінами, або Change Management – це практика застосування структурованого підходу для переходу організації з поточного стану в майбутній з метою забезпечення досягнення очікуваних вигоди та переваг. Управління змінами пропонує підходи, інструменти і методи, які дозволяють організації успішно досягти бажаного майбутнього стану. Інтегруючись з іншими дисциплінами, такими як стратегічне планування, управління проєктами, організаційний розвиток та вдосконалення процесів, управління змінами забезпечує цінність, дозволяючи людям приймати зміни та діяти у майбутньому стані. 

«Ми прокладаємо шлях для змін, які спрацьовують» – у цьому формулюванні місії глобальної Асоціації професіоналів з управління змінами відображено не лише прагнення опанувати зміни, а й величезне бажання керувати практиками змін. Асоціація є незалежним і надійним джерелом професійної досконалості та високої дисципліни, вона об’єднує успішну спільноту менеджерів змін. Нині ACMP Global має 43 відділення та співтовариства в усіх куточках світу. Вона веде масштабну діяльність з промоції управління змінами як дисципліни та професії. До цієї діяльності входить розробка і впровадження Стандарту управління змінами та Кодексу етики, програма сертифікації фахівців з управління змінами (CCMP™), акредитація освітніх провайдерів (QEP).

Докладніша інформація про діяльність ACMP Україна та членство в організації:
телефон: +380 63 474 16 20
e-mail: [email protected]
вебсайт: ACMP Україна


Останні публікації цього розділу:

Благодійна організація «Благодійний фонд «ТМС Хаб Україна»

Благодійна організація «Благодійний фонд «ТМС Боремось за Україну»

БО БФ "Нове місто"

Alinea International (Алінеа)

Громадська організація "Молодіжна організація "Ініціатива майбутнього КР"

ГО "Безбар'єрний Тернопіль"

Коментувати не дозволено.