Оголошено набір до Української миротворчої школи

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


images1
Оголошено набір до Української миротворчої школи

Центр близькосхідних досліджень (AMES) оголошує набір до Української миротворчої школи на 2023-2024 роки, ювілейний 10-й сезон.

Цього сезону ми продовжимо роботу над питаннями відновлення соціального капіталу українського суспільства та роботі з деокупованими громадами. Кожний рік матеріали оновлюються та доповнюються відповідно до викликів та досвіду, який наша команда і наші партнери отримують в своїй діяльності. І напрямків цієї роботи зараз дуже багато (гуманітарна допомога, інформаційна діяльність, підтримка ненасильницького спротиву тощо).

Ми розвиваємося та показали свою ефективність як мережа. Відбуваються взаємні візити з обміном досвідом, спільні стратегічні сесії, з’їзди, тренінги для тренерів. Реалізуються спільні проекти та ініціативи. І, звісно ж, взаємно підтримуємо один одного в ці лихі часи.

Якщо Ви зацікавлені долучитися до спільноти УМШ, отримати корисні та цікаві знання в галузі конфліктології – заповнюйте анкету (посилання нище).

Навчання складатиметься з трьох сесій:

1. Соціальні та політичні конфлікти та їх трансформація (досвід України та закордону). Місце проведення – м.Яремче Івано-Франківської області. Дати проведення – 11-15 вересня 2023 року.

Учасники матимуть змогу ознайомитися з основними категоріями конфліктології на прикладах конфліктів та досвіду їх трансформації в Україні та інших країнах.

2.Відновлення громад “Досвід співпраці влади та громадянського суспільства”. Місце проведення та дати буде уточнено (орієнтовно Львів – 20-24 листопада 2023).

Учасники ознайомляться з прикладами та методами, які здатні вплинути на відновлення громад, з досвіду деокупованих громад, та громад, що прийняли велику кількість ВПО.

3. Практична конфліктологія “Переговорні технології”. Місце проведення та дати буде уточнено (орієнтовно Київ – 12-16 лютого 2024). Практика вирішення конфліктів; організація, підготовка та проведення переговорів; медіація в соціальних та політичних конфліктах.

Команда конфліктологів-практиків запрошує!

Організатори забезпечують проїзд, проживання та харчування учасників, надають їм необхідні навчально-методичні матеріали.

Для участі у відборі треба заповнити анкету учасника ТУТ

Дедлайн заповнення анкети 20 серпня, повідомлення про результати відбору – 25 серпня.

Важливо: участь в усіх трьох сесіях для отримання сертифікату є обов’язковою!

За підтримки Kurve Wustrow (Німеччина).


Останні публікації цього розділу:

Тендер на закупівлю комп’ютерного, побутового та радіо обладнання (RFQ #UCBI4-169-SA1-1)

Тендер на придбання послуг з поточного ремонту та облаштування споруд цивільного захисту (укриття) ліцею №42 м. Миколаїв

Конкурс на посаду освітнього координатора/ки

Набір на програму для розвитку медіа Community Leaders

Пошук підрядника з організаційного супроводу тренінгу в м. Київ

Пошук учасників на короткостроковий волонтерський проєкт в Греції