Грантовий конкурс “Дбаємо про тих, хто допомагає іншим”

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
ednannia

1_12458_photo
Грантовий конкурс “Дбаємо про тих, хто допомагає іншим”

Запрошуємо організації громадянського суспільства до участі в конкурсі проєктних пропозицій “Дбаємо про тих, хто допомагає іншим”. 

Конкурс проводиться у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», який реалізовується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень та Центром демократії та верховенства права завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Останній день подачі заявок: 19 квітня 2023 року 23:59 

Мета грантового конкурсу – надати базову підтримку для ОГС, які беруть участь у швидкому реагуванні на гуманітарну кризу та інші виклики, пов’язані з широкомасштабним вторгненням росії у 2022 році, посиливши таким чином їхні спроможності надавати якісні послуги (послуги евакуації цивільного населення з зон ведення бойових дій або окупації, послуги тимчасового проживання для ВПО, послуги надання гуманітарної допомоги тощо). Для досягнення цієї мети планується відібрати організації, які працюють у цій сфері щонайменше 6 місяців та мають налагоджені процеси допомоги цивільному населенню.

Наша ціль підтримати і подбати про організації, які працюють в гуманітарній сфері і допомагають людям в умовах війни.

Пріоритети конкурсу

У межах цього грантового конкурсу пріоритетами до фінансування є такі сфери діяльності ОГС-грантерів:

  1. надання гуманітарної допомоги постраждалому від воєнних дій населенню, особливо вразливим групам як-то: люди та діти з інвалідністю, особи похилого віку тощо;
  2. евакуація цивільного населення з зон ведення бойових дій або окупації, організація та перевезення маломобільних осіб з зон ведення бойових дій або окупації тощо;
  3. послуги тимчасового проживання для ВПО, організація роботи прихистків та інших місць перебування ВПО;
  4. діяльність волонтерських штабів/центрів, які акумулюють ресурси та спрямовують їх на необхідну підтримку потребуючих груп.

Можлива підтримка ОГС, які працюють у інших сферах гуманітарного реагування та раннього відновлення, однак у виняткових випадках. Переважна більшість організацій, які очікуються до підтримки в цьому конкурсі, працюють саме у перелічених вище сферах.

Базова підтримка

Базова підтримка відрізняється від проєктної. Базова підтримка надається для підтримки організації у постійній роботі, яку вона провадить, відповідно до її місії або основного напрямку. Організація-заявник має самостійно визначитися з тими напрямками, які потребують фінансування та скласти заявку й бюджет, виходячи зі своїх пріоритетів. Водночас, Ініціатива, підтримуючи організацію на запитувані статті та напрямки роботи, вимагатиме звіт за ВСЮ діяльність організації у період, коли надаватиметься базова підтримка.

Грант очікується від  від 500 -700 тис. грн до 1-1,5 млн. грн. Ці суми можуть бути збільшені у разі обґрунтованої потреби. Очікувана тривалість грантів та базової підтримки у межах цього конкурсу – до 12 місяців. 

Переглянути детальне запрошення з інструкцією подачі заявки можна за посиланням:Детальне запрошення


Останні публікації цього розділу:

Закупівля: постачання аварійно-рятувального обладнання

Громадська організація «Докудейз» оголошує тендер на декорування локацій 21-го Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA

Відкритий тендер на закупівлю послуги друку брошур та щоденників

Закупівля мобільних класів для госпітальєрів ITT_PRFU-2024-141

Подовжено Третій онлайн-конкурс стартап-проєктів

Тендер на надання кураторських послуг освітньої програми