Закупівля послуг з організації, проведення та супроводу заходів

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
DG-East

тендер-tender2-300x225
Закупівля послуг з організації, проведення та супроводу заходів

Програма «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG-East- програма Агентства США з міжнародного розвитку USAID , що імплементується  компанією “Кімонікс Інтернешенл Інк”. Метою Програми є підтримка України під час перехідного періоду. У рамках програмної діяльності необхідно здійснити закупівлю послуг з організації, проведення 2 тренінгів у Луганській області.

Деталі конкурсу та форми для заповнення знаходяться в додаткуRFQ_SEV-065-D-031-1

Прохання надсилати Ваші питання та пропозицію на електронну адресу  udgetender@ukrainedg-east.com,  зазначивши в темі листа номер RFQ SEV-065-D-031-1,  та вказавши назву Вашої організації в самому листі. 

Кінцевий термін подання пропозицій 18 січня 2022 р. 12:00.


Останні публікації цього розділу:

Конкурсний відбір на спеціалізований тренінг «Підходи та інструменти публічного управління у молодіжній сфері» програми «Молодіжний працівник»

Реєстрація на участь в квест-грі “У пошуках довгокрила”

Конкурс на відбір консультантів-параюристів

RFP-4056-2024-08_Запит пропозицій на послуги з організації заходів та логістичні послуги_Provision of events organization and logistics support

Тендер на подання конкурсної пропозиції організації та проведення Серпневої річної звітної події програми неформальної освіти для підлітків з малих громад "UActive"

Тренер_ка з фандрайзингу