Тендер із закупівлі систем електронного голосування для трьох ТГ

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Організація Global Communities, виконавець Програми МТД DOBRE, запрошує вас надати цінову пропозицію щодо постачання систем електронного поіменного голосування для Коропської, Сновської та Любецької ТГ (Чернігівська область), відповідно до специфікації RFQ#460.

Деталі тендеру та форми для заповнення знаходяться у доданих файлах:

RFQ_460_Системи голосування_3 ТГ

RFQ_460_Voting systems_3 CCs

Пропозиції повинні бути вчасно надіслані у межах граничної дати подання пропозицій із заповненими додатками на бланку компанії, підписані уповноваженою особою та включати контактні деталі Подавача.

Пропозиції просимо надсилати до 14:00 за місцевим часом 12 травня 2021 року на адресу [email protected] та обов’язково вказувати номер тендеру RFQ#460 та назву вашої організації.

Всі запити та уточнення надсилаються у письмовій формі за наведеними вище адресами не пізніше 12:00 5 травня 2021 року. Будь-яка інформація, що надається одному Подавачу стосовно цього Запиту, буде загально доступна всім Подавачам в формі Додатку до цього Запиту. 

Просимо утримуватися від персональних візитів та телефонних дзвінків. Всі запитання та запити за цим тендером просимо адресувати виключно Global Communities.


Останні публікації цього розділу:

HEAT training _ послуги з організації та проведення тренінгу

Запит цінової пропозиції: Надання послуг послуг для організації міжнародної навчальної поїздки до Швейцарії

Закупівля техніки, меблів та гігієни

Конкурс проєктів для місцевих ОГС, які надають допомогу населенню для подолання наслідків війни (GIZ Україна, проєкт EMPOWER)

Конкурс на закупівлю послуг з організації та проведення комунікаційної кампанії для реалізації проєкту ГО “Сильні громади” з інституційного розвитку Коаліції “На лінії зіткнення”

Greencubator запрошує зелені стартапи до участі у міжнародному конкурсі ClimateLaunchpad 2024