Тендер на розробку веб-порталу моніторингу лісу

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Deep Green Ukraine оголошує відкритий тендер на розробку веб-порталу моніторингу лісу

Проєкт Deep Green Ukraine, який впроваджується спільними зусиллями Інституту космічних досліджень НАН та ДКА України, ГО “Центр Моніторингу Влади” та ГО “Лісові ініціативи і суспільство” оголошує тендерну процедуру закупівлі послуг розробки веб-порталу аналітики виявлених змін лісового покриву.

Тендерна процедура має на меті відібрати IT-компанії/розробників, які зацікавлені в реалізації “веб-системи Моніторингу змін лісового покриву в Україні” і вбачають в ній репутаційні вигоди. Веб-портал призначений для перевірки інформації про зміни лісового покриву на основі відкритих державних реєстрів щодо ведення лісового господарства, права власності на земельні ділянки, рішень судів, а також є порталом аналітики для всіх зацікавлених осіб, щодо дотримання діючого законодавства при вирубці лісу.

Основною ціллю веб–порталу є спрощення процесу аналізу інформації та виявлення порушень діючого законодавства при вирубці лісу.  Портал має використовувати такі дані:  дані отримані від нейронних мереж про зміну лісового покриву, дані відкритих реєстрів та інших джерел (в т.ч. підвантажені у розроблену систему окремими користувачами фото і відео із геоданими щодо порушення діючого природоохоронного законодавства та нелегальних рубок лісу). Передбачається, що користувачі веб-порталу матимуть змогу отримувати автоматичні повідомлення про зміну лісового покриву на території, яку вони обрали  для себе пріоритетною для моніторингу, зможуть віднайти у лісі виявлені та опубліковані на веб-порталі зміни лісового покриву використовуючи свій смартфон у online та, за можливості, у offline режимі, додати фото і відео підтверджуючі матеріали щодо виявленої ділянки, подати відповідні звернення до правоохоронних органів про виявлені лісопорушення використовуючи розроблений перелік шаблонів типових заяв, які будуть розміщені на веб-порталі,  простежувати реакцію на них та статус розслідувань .

Портал має бути розроблений у тісній співпраці з усіма  учасниками проекту з метою отримання якісного результату.  Вся необхідна вихідна інформація (у т.ч. про розроблений прототип веб-порталу DeepForest) буде надана представником ГО “ЛІіС”, який  координуватиме роботи пов’язані з розробкою веб-порталу.

ПОСЛУГИ МОЖУТЬ ПЕРЕДБАЧАТИ, АЛЕ НЕ ВИКЛЮЧНО:

  1. Доповнення та узгодження технічного завдання; 
  2. Формування інструментарію та удосконалення існуючого;
  3. Створення UX прототипу;
  4. Front-end programming;
  5. Back-end programing;
  6. Інтеграція з пошуковими системами, відкритими реєстрами та базами даних;
  7. Тестування, підлаштовування та впровадження в експлуатацію;
  8. Налаштування зручного адміністрування сайту;
  9. Технічна підтримка веб-порталу впродовж 12 місяців.

Робота над розробкою веб-порталу має розпочатися не пізніше 14 грудня 2020 року, а результати чекаємо вже 1 березня  2021 року.

УМОВИ УЧАСТІ У ТЕНДЕРІ

До участі у тендері запрошуються як юридичні особи, так і фізичні особи-підприємці.

Виконавець, який має намір взяти участь у тендері повинен до 7 грудня 2020 р. включно надіслати на електронну скриньку [email protected] листа з темою “ТЕНДЕР НА РОЗРОБКУ ВЕБ-ПОРТАЛУ ”.

  1. Інформацію про заявника, контактні дані (ім’я, е-пошта, мобільний телефон);
  2. Опис реалізованих аналогічних ініціатив, посилання на розроблені веб-сайти;
  3. Перелік платформ, мов програмування та технічних засобів, з якими заявник має досвід роботи;
  4. Цінову пропозицію, що складається з наступних пунктів: вдосконалення технічного завдання, створення UX-прототипу, програмування веб-сайту, тестування та підлаштування, інші витрати (зазначити вид робіт), термін розробки. 

Організатори залишають за собою право проводити співбесіди з правомочними учасниками тендерної процедури.

КРИТЕРІЇ ВІДБОРУ:

  • професійний досвід у сфері  розробки та дизайну веб-порталів;
  • якість запропонованої концепції;
  • перевагою буде наявність досвід у реалізації веб-систем схожої складності;
  • очікувана вартість послуг – до 250 тис. грн;
  • професійні кадри зі знаннями та досвідом у зазначеній галузі;
  • можливість надання якісних послуг у визначені терміни.

Будь-які запитання щодо цього тендеру у тому числі щодо детального ознайомлення із орієнтовним «Технічним завданням» мають бути надіслані до 23:59 3 грудня 2020 року виключно на електронну адресу:  [email protected] з темою листа: “ПИТАННЯ ЩОДО ТЕНДЕРУ НА РОЗРОБКУ ВЕБ-ПОРТАЛУ ”.

Контактна особа: Ігор Алексіюк

тел.: +380 68 605 4480

e-mail: [email protected] 


Останні публікації цього розділу:

Набір на участь у тренінг-курсі з психологічної підтримки та ментального відновлення людей, які постраждали від війни

Тендер на проведення поведінкового дослідження для Програми USAID АГРО

Конкурс на закупівлю інформаційних таблиць

Конкурс “Сприяння розвитку та використанню форм громадської участі на місцевому та регіональному рівнях”

Закупівля будівельних матеріалів (PAR#2024-140)

Конкурс на закупівлю навчального обладнання для Управління освіти адміністрації Індустріального району Харківської міської ради