Google для Вашого бізнесу. Реєстрація на серію вебінарів

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Opensociety

Opensociety
Google для Вашого бізнесу. Реєстрація на серію вебінарів

Громадська спілка Інститут Місцевої Демократії «Відкрите суспільство» запрошує жінок взяти участь в курсі вебінарів по додаткам від Google, які допоможуть розуміти та знаходити клієнтів для Вашого бізнесу. В рамках курсу будуть розглянуті наступні додатки: Google Мій БізнесGoogle AlertsGoogle AdWordsGoogle Keyword PlannerGoogle AnalyticsGoogle Trends, та здійснено огляд G Suite.

Курс спрямовано на посилення цифрових навичок для ведення бізнесу, збільшення можливостей до модернізації бізнес процесів та зменшення негативного впливу пандемії COVID-19.

Для участі в курсі вебінарів потенційним учасницям необхідно заповнити реєстраційну анкету до 4 серпня 2020 року за посиланням.

Вебінари будуть проводитись в період з 17 серпня по 17 вересня через додаток Zoom.

Участь в курсі вебінарів є безоплатною.

Програма курсу за посиланням

Кінцева дата подання реєстраційних анкет: 4 серпня 2020 (включно). Всі зареєстровані учасниці отримають підтвердження про реєстрацію на власні електронні скриньки.

Проєкт реалізується завдяки підтримці в рамках конкурсу грантів швидкого реагування для жіночих організацій, спрямованого на просування економічних можливостей для жінок в умовах негативного впливу COVID-19, що впроваджується «Українським Жіночим Фондом» за підтримки Європейського Союзу.


Останні публікації цього розділу:

НДІ оголошує конкурс на консультаційні послуги з гендерних питань

Тендер на закупівлю ІТ обладнання RFQ UCBI4-163-1

Конкурс на відбір консультантів/ок з аналізу положень чинних нормативних документів та підготовки проєктів змін до НПА

Закупівля меблів для Управління освіти адміністрації Індустріального району Харківської міської ради

БА «4Бізнес» запрошує представників органів місцевого самоврядування Сумщини на тренінги

Закупівля послуг із організації Навчального візиту у Польщу представників 20 ТГ Тернопільської, Івано-Франківської, Харківської та Херсонської областей