Есмань

Форма реєстрації: Громадська організація

логотип

Напрямки діяльності:

Види діяльності:

Населений пункт: Первомайське

Адреса: 41404 вул. Братів Нарбутів 70-А, село Первомайське Глухівського району Сумської області

Телефони: 0957167903

E-Mail: [email protected]

Веб-сторінка

Керівник організації, посада: Плахова Любов Василівна

Місія організації

Громадська організація «Есмань» є незалежною громадською організацією, яка заснована на добровільних засадах у відповідності до Закону України «Про обꞌєднання громадян» і утворена з метою соціального, економічного, екологічного, духовного роз­витку сільської території.

Учасниками громадської організації є жителі сіл Первомайської сільської ради, а також інші фізичні та юридичні особи, незалежно від місця проживання або розташування, що визнають положення Статуту, сплачують внески і приймають активну участь у діяльності організації.

Громадська організація здійснює свою діяльність на принципах добровільності, рівноправності її членів, самоврядування, законності та гласності, є юридичною особою, має право користуватись власною печаткою.

Є неприбутковою громадською організацією, не веде комерційної або виробничої діяльності. Громадську організацію утворено рішенням установчих зборів членів організації. Керівництво здійснюється активом, який обраний  установчими зборами громадської організації, має право входити в склад інших добровільних обꞌєднань громадян, діяльність яких відповідає інтересам організації.

Метою досягнення основної мети-сприяння соціальному, економічному,екологічному, духовному розвитку   сіл Первомайської сільради. Організація здійснює свою діяльність по наступних напрямках: сприяє розвитку громадських ініціатив з метою самоорганізації населення сіл  Первомайської сільської ради для вирішення актуальних проблем  громади села:

  • вивчає і аналізує соціально-економічне становище сіл   Первомайської сільської ради, визначає їх пріоритети .
  • складає план соціально-економічного розвитку сіл сільської ради.
  • розробляє та реалізує проекти, що спрямовані на соціальний, економічний, духовний чи екологічний розвиток сіл Первомайської сільської ради.
  • співпрацює з державними та іноземними органами і установами, підприємствами, суб’єктами   підприємницької діяльності, громадськими організаціями, політичними партіями, засобами ЗМІ.

Для здійснення своєї діяльності громадська організація у встановленому порядку:

  • виступає учасником цивільно-правових відносин .набуває майнові та немайнові права;
  • представляє та захищає законні інтереси своїх членів у державних та громадських органах;
  • отримує від органів влади, управління та місцевого самоврядування інформацію, необхідну для   організації своєї мети та завдань;
  • бере участь у круглих столах, семінарах, тренінгах та ін.
  • здійснює моніторинг діяльності громадської організації та забезпечує прозорість реалізації проектів;
  • для реалізації проектів громадська організація може створювати функціональні групи, до складу яких можуть входити не члени організації, але які є фахівцями у відповідних галузях;
  • проводить інші заходи, що не суперечать чинному законодавству України.

Наші проекти:

2011-2012 роки – «Енергозберігаючі заходи в НВК села Первомайське», який було здійснено за кошти ЄС, Програми розвитку ООН в Україні, Сумської ОДА та облради, Глухівської РДА та районної ради, Первомайської сільради, ГО «Есмань».

2013-2014 рік – «Інноваційні енергоефективні заходи вуличного освітлення с. Первомайське Глухівського району Сумської області.  Модернізація з використанням ВДЕ (енергія сонця)», який було здійснено за кошти ЄС, співфінансування Програми розвитку ООН, Первомайської сільської ради, ГО «Есмань». Проект виконувався в рамках Проекту ЄС⁄ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІ».

2015-2016 роки – «Техніко-інформаційний центр в рамках реалізації мікропроекту багатофункціонального сільськогосподарчого обслуговуваючого кооперативу «Полісяночка».

2017 рік – «Економічний розвиток БСОК «Полісяночка» в с. Первомайське. Придбання додаткового сільськогосподарчого сервісного обладнання (для обробітку землі)», який було здійснено за кошти ЄС, Програми розвитку ООН в Україні, Березівської сільської ради та БСОК «Полісяночка».


Останні публікації цього розділу:

Благодійна організація «Благодійний фонд «ТМС Хаб Україна»

Благодійна організація «Благодійний фонд «ТМС Боремось за Україну»

БО БФ "Нове місто"

Alinea International (Алінеа)

Громадська організація "Молодіжна організація "Ініціатива майбутнього КР"

ГО "Безбар'єрний Тернопіль"

Коментувати не дозволено.