Тендер на логістичні послуги з організації заходу

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
ST

ТЕНДЕР
Тендер на логістичні послуги з організації заходу

Громадська організація «Український центр європейської політики» оголошує тендер на послуги з організації та логістичного супроводу виїзної стратегічної сесії 24-25 квітня 2019 року в рамках проекту «Посилення iнституційної спроможності ГО «УЦЄП» як аналітичного центру».

Бажане місце проведення заходу – Київська область, також розглядаються Чернігівська, Полтавська та Черкаська області. Обов’язкові вимоги до конференц-зали – розмір 40-50 м2, денне освітлення, відсутність колон, можливість вішати на стіну тканини для фасилітації та використовувати малярний скотч, організація кава-брейків в іншому приміщенні.

До участі у тендері запрошуються компанії, фізичні особи-підприємці, які надають послуги з організації і проведення заходів. Для фінансового звітування за проведені заходи виконавець повинен буде надати копії первинної документації про розрахунок із третіми сторонами, а саме: рахунок-фактура від готелів/баз; платіжне доручення; акт надання робіт між готелем/базою та контрагентом; прайс-листи на харчування (кава-паузи, обіди), якщо організація відбувалась контрагентом; прайс-лист на технічне та транспортне забезпечення; оригінали проїзних документів (квитки). Цей перелік не є вичерпним.

У межах тендеру буде підтримано одну пропозицію, що відповідає технічному завданню і пропонує оптимальне співвідношення ціна-якість.

Тендерна пропозиція повинна бути подана на офіційному бланку учасника тендеру (з підписом та печаткою) та контактною інформацією.

До тендерної пропозиції потрібно долучити такі додатки:

  1. Кошторис заходу за зразком.
  2. Сканована копія витягу з Державного реєстру із інформацією про учасника тендера.
  3. Вартість пропонованих послуг. Ціни необхідно зазначати враховуючи ПДВ та додатково вказати % за надання послуг. Цінова пропозиція повинна надаватись у гривнях.
  4. Стислий опис попереднього досвіду учасника тендеру щодо організації подібних заходів.

 Останній термін подання тендерних пропозицій – 12:00  15 квітня 2019 року.

Тендерні пропозиції та уточнюючі питання надіслати електронною поштою на адресу [email protected]. У темі електронного листа прохання вказати «Тендер_логістика».


Останні публікації цього розділу:

Запит цінових пропозицій: Послуги з проведення тренінгів щодо розбудови спроможності у сфері захисту дітей, також убезпечення, інклюзії, підзвітності постраждалому населенню та запобігання сексуальній експлуатації та насильству для команди проєкту

50 стипендій для відвідування Lviv Urban Forum

Конкурсні торги на закупівлю послуг УЗД вен

Закупівля «Аудиторські послуги»

Конкурс на надання послуг тьютора до МБФ "СЕЙВД"

REQ-KYI-24-0089 - Закупівля навчання з медіа права для ФГВ