У Покровську та Мирнограді пройшли покази артхаусних фільмів

Команда громадського простору «Без обмежень» провела серію показів фільмів Cinema Club для жителів Покровська і Мирнограда.«Чарівні чудові» і «Це всього лише кінець світу» – саме ці фільми обрала ...

Додано:
NewDruzhkivka

40417716_313021812789678_7150408218924023808_n
У Покровську та Мирнограді пройшли покази артхаусних фільмів

Команда громадського простору «Без обмежень» провела серію показів фільмів Cinema Club для жителів Покровська і Мирнограда.

«Чарівні чудові» і «Це всього лише кінець світу» – саме ці фільми обрала наша команда для показів. Вибравши дані фільми, ми вирішили зруйнувати стереотипи які існують в нашому суспільстві», – стверджує адміністратор платформи «Без обмежень»  Євген Бражко. – «Найчастіше суспільство, виховане на ідеалах пострадянського простору, не звертає уваги на психологічні проблеми окремих людей, вважаючи їх несуттєвими. Саме тому ми і вирішили показати фільми, які дозволили подивитися на проблеми з іншого боку, подивитися по-іншому і, можливо, зробити якісь висновки для себе, бути уважними до оточуючих, і не робити поспішних висновків».

Серія показів документальних фільмів не тільки познайомить учасників з сучасними стрічками, але й допоможе інакше подивитися на взаємини людей в суспільстві.

4У подальшому команда громадського простору «Без обмежень» планує створити «Клуб Дебатів» для підняття інтересу суспільства до існуючих проблем, обговорення і пошуку можливих рішень, залучення інших громадських організацій до цього процесу.

Серія показів документального кіно триватиме і у вересні. Всіх просимо стежити за оновленням інформації на Facebook  сторінці простору www.facebook.com/prostirbezobmezhen

Кінопокази організовують ГО «Нова Дружківка» в партнерстві з громадським простором «Без обмежень» та виконуються в рамках Проекту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

 

 


Тематика публікації:          

Останні публікації цього розділу:

План відновлення та розвитку Новобілоуської громади: візія, стратегічні цілі і завдання відновлення

100 тисяч життів на рік: як тютюнова епідемія загрожує демографічному розвитку України

Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 у Києві

«STOPманіпулятор» — сказали студенти з Вінниці під час дводенного тренінгу

Як забезпечити перехід на безпечне програмне забезпечення, що посилить кіберстійкість України?

Понад пів тисячі молодих людей дослідили роль Молодіжної ради