Детективи НАБУ та представники ЄС проведуть екскурсії для киян

  Цими вихідними всі охочі зможуть потрапити на безкоштовні екскурсії "Парком корупції”, які проведуть детективи НАБУ, представники Антикорупційної ініціативи ЄС в Україні (EUACI), а також куратори і ...

Photo_Misha Friedman:Bloomberg_1
Детективи НАБУ та представники ЄС проведуть екскурсії для киян

  Цими вихідними всі охочі зможуть потрапити на безкоштовні екскурсії “Парком корупції”, які проведуть детективи НАБУ, представники Антикорупційної ініціативи ЄС в Україні (EUACI), а також куратори і організатори проекту. 23 та 24 червня — останні вихідні, коли “Парк” працюватиме у звичайному режимі.

Corruption_Park_2

Відвідувачі “Парку” побачать 10 залів, кожен з яких розповідає свою історію: про корупцію як явище, що існувало і у давніх шумерів, і в Османській імперії, про корупційні схеми і тих, хто їх ламає, про роботу антикорупційних органів та перші здобутки України у цій діяльності. А також учасники екскурсії побачать гроші, що були виведені з України корупційними шляхами, та розглянуть вірус корупції “під мікроскопом”: дізнаються, звідки взялась ця хвороба та які її симптоми, як корупція впливає на повсякденне життя кожного з нас і як боротися з нею. 

Corruption_Park_1

“У “Парку” є і золотий батон, символ корупції, який зрозумілий будь-якому українцеві, і прозорий купол “Омріяна країна”, —  розповідає Ярослава Гресь, керівник проекту, CEO Gres Todorchuk PR. — У ньому відвідувачі можуть побачити 40-метровий малюнок Олександри Жумайлової, однієї з найвідоміших сучасних художниць. Малюнок показує Україну майбутнього: з якої не виїжджають таланти, в якій гарні дороги об’єднують усю країну, в якій гідна освіта та медицина, в якій бережуть природу і всі двері відчинені. Завдання “Парку” — розказати про корупцію як явище, яке було знайоме ще давнім шумерам, показати успішні кейси боротьби з ним та підкреслити цінність роботи спеціалізованих антикорупційних органів. Так, у “Парку” ви побачите автівку, конфісковану у  відомого корупціонера, якою зараз управляє АРМА, і танковий двигун, який був “героєм” відомої корупційної схеми, розкритої НАБУ”.

Екскурсії безкоштовні і розраховані як на дорослих, так і на дітей.

Попередня реєстрація на екскурсії за посиланням.
Кількість місць обмежена!

Роботу “Парку корупції” продовжено до 30 червня. Вхід у “Парк” та екскурсії безкоштовні. Щоб у нього потрапити, потрібно придбати квиток до Національного ботанічного саду імені М. М. Гришка вартістю 50 грн, для дітей шкільного віку – 20 грн; для дітей до 7 років, пенсіонерів і відвідувачів пільгових категорій (учасників бойових дій, ветеранів Другої світової війни, воїнів-інтернаціоналістів, ліквідаторів аварії на ЧАЕС) вхід безкоштовний. Всі кошти, виручені за квитки, будуть направлені на розвиток ботанічного саду.

Photo_Misha Friedman:Bloomberg

Графік роботи “Парку корупції”
Понеділок-п’ятниця: з 15:00 до 21:00
Субота-неділя: з 10:00 до 21:00

Більше дізнатися про “Парк корупції” і зареєструватися на події програми антилекторію можна на сторінці цього проекту: https://www.facebook.com/CorruptionPark


Тематика публікації:    

Останні публікації цього розділу:

План відновлення та розвитку Новобілоуської громади: візія, стратегічні цілі і завдання відновлення

100 тисяч життів на рік: як тютюнова епідемія загрожує демографічному розвитку України

Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 у Києві

«STOPманіпулятор» — сказали студенти з Вінниці під час дводенного тренінгу

Як забезпечити перехід на безпечне програмне забезпечення, що посилить кіберстійкість України?

Понад пів тисячі молодих людей дослідили роль Молодіжної ради