Феміністична резиденція у Львові

ЗАВЕРШЕНО

Додано:
Йош

lea-maupetit-dancing-3
Феміністична резиденція у Львові

Феміністична майстерня запрошує на короткі резиденції до Львова протягом червня-жовтня 2018!

Проект “Резденція солідарності” спрямований на покращення взаємозв’язків та співпраці Феміністичної майстерні з іншими містами, планування спільних дій або проектів. 

Нас цікавить можливість розвивати феміністичні піходи в різних галузях життєдіяльності. Міждисциплінарно. Інтерсекційно. Метою резиденції має бути спільна робота резидентки та учасниць ФМ над певною сферою суспільних відносин в феміністичному ключі, над якою резидентка вже працює або хотіла б почати працювати. Наприклад, «фемінізм і сучасне українське мистецтво», «фемінізм і сім’я», «фемінізм і миротворення», «фемінізм і формування громад»  тощо.

Ви можете приїхати, щоб дослідити якесь питання та/або розробити якийсь проект разом з нами. В першому випадку, повідомте, яку користь ви бажаєте отримати від знайомства, співпраці з нашою організацією.

Тому ми очікуємо заявки від:

  • (цис*, транс*, інтерсекс*, квір*) жінок, небінарних осіб, осіб жіночої гендерної соціалізації, людей з фемінною гендерною репрезентативністю
  • досліднць,
  • активісток,
  • діячок,
  • мисткинь,
  • майстринь,
  • кураторок,
  • організаторок …,  які досліджують або працюють /займаються активізмом в галузі прав, можливостей та умов праці та/або життя жінок, гендерної проблематики, фемінізму.

Триває другий набір заявок. І на цей раз ми запрошуємо подавати заявки з регіонів України. Заявки з Києва розглядатися не будуть.
Сподіваємося на ваше розуміння. Також перед написанням заявки просимо ознайомитися з інформацією про нас та про нашу діяльність для більшого взаєморозуміння. Ми відберемо три заявки.

Дати, тривалість: +/- 1 тиждень протягом червня-жовтня 2018 р.

Фінансові умови, забезпечення: ми забезпечуємо проживання у Львові, робочій простір, а також наш час та допомогу в реалізації ваших задумок у Львові.

Для чого це вам:

  1. Нагода познайомитись або заглибитись у львівський досвід  (на ту тему, якою ви займаєтесь)
  2. Познайомитись з діяльністю ФМ
  3. Об’єднати зусилля з ФМ (та партнерками) для роботи над певною проблемою

Перевага тим кандидаткам, які мають інтерес до подальшої співпраці з нашою організацією.

Дедлайн – 10 червня 2018

Для участі

Просимо надіслати на [email protected] лист з темою “Заявка на Резиденцію солідарності”, і у вкладенні подати:

  • відомості про себе в тому обсязі, які вважаєте за потрібне (ім’я, місто проживання… інше, що ви вважаєте за потрібне повідомити про себе);
  • мотиваційний лист* 
  • лист про сферу своєї діяльності в довільній формі.
    *Мотиваційний лист ви можете написати в довільній формі, але рекомендуємо включити в нього опис маленького проекту для резиденції чи перелік пропозицій активностей на період перебування та/або очікувані результати резиденції (що ви і ми отримаємо від неї). Напишіть, яким чином ваша резиденція може бути корисною і цікавою і для вас, і для нас, опишіть, який наш досвід цікавить вас (з яким можна ознайомитись в розділі “Діяльність“). Перевагою буде бачення, яким чином ми можемо розвивати співпрацю в подальшому (наприклад, можливість проведення спільних проектів або продовження початого під час резиденції).

Питання можна надсилати також на вищевказаний імейл або на Facebook

Як відбулись попередні резиденції: Марина і МаріамДар’я ЖдановаАльона Мамай

Проект «Резиденція солідарності» відбувається за підтримки за рахунок гранту від Фонду інститута «Відкрите суспільство» у співпраці з Правовою ініціативою Фондів відкритого суспільства»

 


Останні публікації цього розділу:

Тренер/ка з розвитку лідерства та ефективної адвокації

Надання послуг перевезень

Пошук учасників на довгостроковий волонтерський проєкт в Італії

Конкурс на закупівлю посуду та кухонного приладдя для департаменту освіти адміністрації Індустріального району м. Харкова

Тендер на закупівлю технологічних контейнерів

Постачальник оренди автомобіля з водієм для виконання заходів