EVS-волонтер/ка до Польщі на 6 місяців

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Aliona Glazkova

EVS
EVS-волонтер/ка до Польщі на 6 місяців

Мрієш про ЄВС, але неготовий лишити Україну аж на рік? Маємо 6 місячну пропозицію волонтерства для тебе! Любиш спорт, активний відпочинок і не боїшся скупчень дітей? То вже чекаємо на твою анкету!

КІПЦ Європейський клуб шукає молоду людину в віці від 18 до 30 років, що розмовляє англійською, хоче попрацювати в спортивно-відпочинковому центрі як волонтер Європейської волонтерської служби (EVS).

Волонтаріат триватиме з 1го серпня 2017 року по 31 січня 2018 року в польському спортивно-рекреаційному центрі гміни Клодзко.

Спортивно-рекреаційний центр  є культурною інституцією в сфері спорту та рекреації. Він складається з 29 культурних громадських центрів. Головною метою центру є підтримувати культурне життя та ініціативи дітей, підлітків та старших людей Клодзької гміни. Центр співпрацює з різноманітними музичними та танцювальними групами. В центрі є 68 працівників: 8 – на постійній основі, 60 – за громадським контрактом, а також інструктори з танців, ліплення з гліни, мистецтва, музики, футболу, настільного тенісу, волейболу, атлетики тощо.

Завдання для волонтера:

Волонтер/ка працюватиме до 6 годин на день, 5 днів на тиждень. Головним завданням волонтера буде організація дозвілля для дітей та підлітків або модерація культурних та спортивних заходів. Зважаючи на те, що центр складається з 29 центрів громад, організація воліла аби волонтер працював в різних місцях. Волонтер/ка братиме участь у майстернях відповідно до власних зацікавлень. Він/вона також можуть запропонувати власні активності для дітей та молоді. Також очікується, що волонтери допомагатимуть з організацією Різдвяних подій, їх промоцією, організацією концерту. Волонтер/ка також буде впроваджувати деякі активності в школах гміни Клодзко. Волонтери матимуть можливість попрацювати з молоддю через наступні активності: уроки куховаріння, ігри й інші активності для дітей після уроків, організація презентації своєї країни, розмовні клуби, домашнє приготування традиційних польських блюд зі студентами, розповсюдження свого ЄВС-досвід через шкільні газети та сайти, походи з учнями в кіно, участь в спортивних та культурних подіях. Критерії та вимоги до волонтерів

Базові:

  • 18-30 років;
  • Громадянин/ка України;
  • Наявний закордонний паспорт;
  • Розмовний рівень англійської мови;
  • Готовність рік жити далеко від родини й працювати в спортивно-рекреаційному центрі;
  • Бажання бути волонтером;
  • Зацікавленість в роботі з молоддю;
  • Відкрита людина, яка готова поширювати знання про свою культуру;
  • Готовність жити у багатокімнатних апартаментах з багатьма інтернаціональними сусідами.

Всіх кандидатів просимо заповнити анкету англійською мовою (скачати тут EFM_Information about the volunteer) та надіслати її разом зі своїми CV та мотиваційним листом (теж виключно англійською мовою) на електронну адресу [email protected] до 13:00 19го червня 2017 року. В темі листа необхідно вказати EVS_EFM. Питання? Пишіть на вказаний мейл.

Результати відбору будуть повідомлені ближче до кінця червня. Організація залишає за собою право не  пояснювати чому обрали (або не обрали) того чи іншого кандидата.


Останні публікації цього розділу:

Заступник/ця Радника з безпеки (Схід) в м. Дніпро

Керівник\ця відділу управління IT проєктами

Менеджер\ка проєктів цифрової освіти

Фахівець\чиня з питань фінансів та адміністрування Місії Швейцарського Червоного Хреста

Фахівець\чиня з операційних питань Місії Швейцарського Червоного Хреста

Short-term expert assignment on the drafting of Local Waste Management Plans / Короткостроковий (-а) експерт (-ка) з планів управління відходами для громад