Розшукуються соціальні підприємства!

ГО «СОЦІУМ-ХХІ» спільно з Western NIS Enterprise Fund  завершує опитування щодо актуального стану соціальних підприємств України. За результатами даного опитування буде підготовлено ...

Додано:
Maryna Honcharova

Каталог СП
Розшукуються соціальні підприємства!

ГО «СОЦІУМ-ХХІ» спільно з Western NIS Enterprise Fund  завершує опитування щодо актуального стану соціальних підприємств України. За результатами даного опитування буде підготовлено електронний Каталог соціальних підприємств України, який у липні буде опублікований на порталі www.socialbusiness.in.ua та на сайті www.wnisef.org (у вільному доступі).

Участь у опитуванні та подальша публікація в Каталозі безкоштовна. Каталогом зможуть користуватися усі, хто цікавиться соціальним підприємництвом, хто мріє створити своє соціальне підприємство та всі-всі, хто прагне отримувати якісні послуги, купувати хороші товари та при цьому приносити користь іншим.

У Каталозі вже зареєструвалося близько 140-ка соціальних підприємств! 

Соціальні підприємства – це організації (незалежно від організаційно-правової форми), які вирішують соціальні чи екологічні проблеми.

Якщо хоча б один з наступних критеріїв відповідає діяльності Вашої організації – ласкаво просимо до Каталогу!

  • працевлаштування вразливих груп населення (ветерани АТО, вимушені переселенці, малозабезпечені, люди з інвалідністю та ін.)
  • частина чи весь прибуток від діяльності спрямовується на підтримання статутної діяльності ГО, БО чи БФ
  • частина чи весь прибуток виділяється на фінансування окремих видів послуг для соціально вразливих груп населення або підтримки соціальних, культурних чи спортивних заходів, проектів

Для того щоб потрапити до Каталогу, необхідно заповнити анкету за посиланням –  https://goo.gl/forms/maNkkfdY8iqrbhQS2 Дедлайн – 31 травня 2017 року

Розміщення інформації про соціальне підприємство у Каталозі допоможе Вам:

–          Розповісти всій Україні про Вашу соціальну чи екологічну місію, історію створення та діяльність. Чудова можливість, щоб про Вас заговорили ще більше!

–          Отримувати сповіщення про грантові та кредитні програми для соціальних підприємств, навчальні курси, тренінги та Форуми, тощо.

–          Отримати можливість пільгового кредитування від Western NIS Enterprise Fund до 3 років (ставка за кредитом 5-10% річних).

–          Долучитися до спільноти соціальних підприємців та знайти потенційних бізнес-партнерів чи об’єднатися в асоціацію.

ГО «Соціум-ХХІ»
Марина Гончарова
[email protected]
063 364 74 75


 

Останні публікації цього розділу:

Відбулася презентація та обговорення аналітичного звіту за результатами дослідження щодо задоволеності якістю послуг, які надаються людям поважного віку органами юстиції у Львівській області

Неграмотний регіон відьом та чаклунів: ГО PRO WOMEN UA руйнує радянські міфи та допомагає ВПО віднайти свій шлях у житті

Розпочався відбір заявок на програму “Креативна Європа” Perform Europe для перформативного сектору

“Реформа пробації: можливість обирати майбутнє”: висновки та підсумки конференції

«Кроки для спеціалістів. Управління людськими ресурсами»: нова можливість для територіальних громад

U-LEAD роз’яснює ОМС переваги спільної агарної політики Європейського Союзу