Центр польських правових наук

Форма реєстрації: Інше

17629807_1657094281265515_5797715191377498686_n

Напрямки діяльності:

Види діяльності:

Населений пункт: Київ

Адреса: вул. Хорива 4/10

Телефони:

E-Mail: [email protected]

Веб-сторінка Facebook

Керівник організації, посада: координатор представництва Лукаш Томік

Місія організації

Центр польських правових наук створено з метою популяризації досягнень польських правових наук та польського законодавства за кордоном. Центр є проектом Факультету права та адміністрації Варшавського університету, що фінансується Міністерством науки та вищої освіти Республіки Польща у рамках програми DIALOG.

Головний офіс Центру знаходиться у Варшаві. Водночас було прийнято рішення створити єдине закордонне представництво – у Києві. Такий вибір є невипадковим, оскільки Україна як країна, що історично та культурно близька Польщі, є надзвичайно важливим партнером для представників польської науки. Сьогодні в Україні триває складний період реформ, необхідною умовою успішного результату яких є саме формування якісного права. Власне тут виникає поле для співпраці між польськими експертами та українськими партнерами.

Представництво ЦППН у Києві запрошує українські університети, неурядові та міжнародні організації, а також представників влади та бізнесу до співпраці на користь розвитку верховенства права у Східній Європі. Можемо навзаєм ділитися власним досвідом!


Останні публікації цього розділу:

Благодійна організація «Благодійний фонд «ТМС Хаб Україна»

Благодійна організація «Благодійний фонд «ТМС Боремось за Україну»

БО БФ "Нове місто"

Alinea International (Алінеа)

Громадська організація "Молодіжна організація "Ініціатива майбутнього КР"

ГО "Безбар'єрний Тернопіль"

Коментувати не дозволено.