Тендер на обрання постачальника для закупівлі продуктових наборів, дитячих продуктових наборів та дитячих підгузків

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
[email protected]

14194366_1301567123232342_599983707_n
Тендер на обрання постачальника для закупівлі продуктових наборів, дитячих продуктових наборів та дитячих підгузків

БО БФ «Центр взаємодопомоги «Cпасемо Україну», код ЄДРПОУ 39592894  – це платформа, створена для координації діяльності і взаємодії благодійних організацій і волонтерів, що надають допомогу в прифронтових містах на сході України. Виникнувши спочатку як «гаряча лінія» для евакуації людей c влітку 2014 року, «Спасемо Україну» незабаром розрісся до масштабів фонду, який забезпечує централізацію і координацію взаємодопомоги волонтерів, організацій в десятках населених пунктів, а також збалансування потреб і можливостей в зоні АТО і місцях компактного поселення людей, які опинилися у вкрай складних життєвих обставинах в результаті трагічних подій на сході України. На сьогодні наш фонд охоплює усю буферну зону вздовж лінії розмежування на Донбасі, маючи волонтерські центри допомоги в 26 населених пунктах.

Мета тендеру: обрати постачальника продуктових наборів, дитячих продуктових наборів та дитячих підгузків для надання гуманітарної допомоги у Донецькій та Луганській областях на підконтрольній Уряду України території.

Учасники тендеру: організації або фізичні особи-підприємці.

Для участі у тендері зацікавлені постачальники мають надати наступне:

  1. Заповнену форму тендерної пропозиції, яка містить інформацію щодо досвіду постачальника та розрахунок вартості послуг;
  2. Для фізичних осіб-підприємців обов’язковою умовою є надання: копії виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (ЄДР), копії витягу з ЄДР із зазначенням КВЕД, копії свідоцтва платника єдиного податку.
  3. Також, просимо додати до Вашої тендерної пропозиції будь-які інші документи, що, на Вашу думку, можуть бути корисними для оцінки пропозиції.

У темі повідомлення електронної пошти необхідно вказати – 03-2016/LP71/13 [назва вашого підприємства]. Оригінал пропозиції надіслати поштою за адресою: 04050, Україна, м. Київ, вул. Герцена, 6.

Дата завершення подачі заявок: 19  травня 2017, 20:00 (штамп на конверті/документі)

Питання стосовно технічних або адміністративних вимог цього Оголошення про тендер можна надсилати до 15:00 за місцевим часом 18 квітня 2017 року електронною поштою на адресу [email protected] Питання повинні бути надані в письмовій формі.

Тендерна документація тут


Останні публікації цього розділу:

Набір на нову магістерську програму «Публічне управління та адміністрування молодіжної політики» у м. Луцьк

Конкурсний відбір на спеціалізований тренінг «Підходи та інструменти публічного управління у молодіжній сфері» програми «Молодіжний працівник»

Реєстрація на участь в квест-грі “У пошуках довгокрила”

Конкурс на відбір консультантів-параюристів

RFP-4056-2024-08_Запит пропозицій на послуги з організації заходів та логістичні послуги_Provision of events organization and logistics support

Тендер на подання конкурсної пропозиції організації та проведення Серпневої річної звітної події програми неформальної освіти для підлітків з малих громад "UActive"