Набір на міжнародну школу театру пригноблених

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
khna

Безимени-1
Набір на міжнародну школу театру пригноблених

Ви хочете, щоб громадяни вашої країни ставали більш активними та свідомими? Вам цікаво, як гендерна чутливість може зробити ваш активізм і вашу спільноту сильнішими та допомогти їм у розвитку та стійкості? Вам набридли сухі цифри та стандартні акції, хочеться глибинних розумінь та творчого підходу до активізму? Тоді наш проект — для вас.

Оволодіти принципами та практиками театру пригноблених у міжнародній компанії активісток та активістів 12-17 червня 2017 року запрошує київська ГО “Театр для діалогу” разом із німецько-болівійським театральним практиком Ялмаром Хорхе Жоффре-Айхорном у співпраці з Регіональним офісом Фонду ім. Фридриха Еберта “Діалог Східна Європа” та “Центром творчого розвитку” з Тбілісі.

Ми пропонуємо вам театр пригноблених як інструмент для включення ваших спільнот в аналіз проблем, які хвилюють ваших співгромадян, пошуку стратегій для самоорганізації та колективного генерування можливих рішень.

Умови участі:

Ми будемо раді попрацювати з активістками та активістами, громадськими діячками та діячами з України, Росії, Білорусі, Молдови, Вірменії, Азербайджану та Грузії, що працюють з людьми у віці до 35. Ми особливо зацікавлені у підтримці жінок-активісток та активіст_ок/ів, що відносять себе до ЛГБТКІ, а також з досвідом внутрішнього переміщення.

Участь безкоштовна, проїзд до та з Києва, проживання та харчування на час навчання покриваються організаторами. Для участі заповніть, будь ласка, анкету до 30 квітня включно.

Навчання включає, окрім шестиденної інтенсивної майстерні, допомогу в організації та проведенні регіональних майстерень з театру пригноблених разом з досвідченими практиками, та участь у міжнародному фестивалі форум-театру в фіналі проекту в 2018 році.

Театр пригноблених — всесвітній ненасильницький естетичний рух, який прагне миру і непасивності. Театральна методика, з якої виріс рух, була розроблена режисером і політиком бразильського походження Аугусто Боалем у 1960-1970х роках і на сьогодні розповсюджена на всіх п’яти населених континентах.

Навчальну майстерню в Києві проведуть:

– Ялмар Хорхе Жоффре-Айхорн — німецько-болівійський театральний діяч, що використовує різні форми інтерактивного театру, щоб працювати зі спільнотами в зонах конфліктів. Ялмар Хорхе працював у більш ніж десяти країнах різних континентів, є одним зі співзасновників Афганської організації з прав людини і демократії (AHRDO), а також одним з ініціаторів проведення в Україні проекту “Цунамі джокерів” як відповідь на кризу в 2014 році.

– члени і членкині ГО “Театр для діалогу” – фасилітатор(к)и заходів з театру пригноблених, які за останніх три роки встигли попрацювати над розвитком особистостей та спільнот та побудовою діалогу в усіх регіонах України та мають безпосередній “польовий” досвід у роботі з ВПО, ЛГБТКІ, людьми з інвалідністю, молоддю, винятково жіночими групами, низовими активіст(к)ами та представницями/ками влади різних рівнів.

Контакти: [email protected] Яна Салахова.

Проект “Мости солідарності” реалізується ГО “Театр для діалогу” у співпраці з регіональним офісом Фонду ім. Фридриха Еберта “Діалог Східна Європа”.


Останні публікації цього розділу:

ГО «Соціальний центр Вінниччини» шукає постачальника поліграфічних послуг

Запит на надання цінових пропозицій на постачання обладнання для розширення сфери акредитації калібрувальної лабораторії

Конкурс на посаду освітнього координатора проєкту

Запит на надання цінових пропозицій на постачання професійного обладнання для харчової промисловості

Конкурс на придбання послуг із добровільного страхування наземного транспорту (повне КАСКО)

Відеограф для створення соціальної реклами

  • Карэн Гамбарян

    А що за дискримінація за возрастом? Мені вже майже 50, але я працюю та навчаюсь у цій сфері,(у тому числі). Там якісь дуже важкі фізичні навантаження? Або мій психічний стан не підходить? Так от посилання на мій спектакль, який я зараз хочу поставити у Чернівцях. https://vk.com/videos84705912?z=video84705912_167022419%2Fpl_84705912_-2

    • Nina Khodorivska

      Дорогой Карэн, нигде в анонсе не написано, что вы не можете подаваться :-) Мы отдаем предпочтение людям, которые РАБОТАЮТ с молодежью, потому что таковы условия проекта. При этом вам может быть сколько угодно лет :-)

      • Карэн Гамбарян

        То виходить, моя паранойя переселеньсько-атошнівська розігралася! Тоді вибачайте! Подаюся! Куди? Де можно побачити форму? З пов.

        • Nina Khodorivska

          :-) Карене, клікніть на слово “анкету” в тексті всього цього оголошення :-)

          • Карэн Гамбарян

            Вибачайте, був неуважним! Дякую!

          • Darth Raenor

            Вибачайте, зроблю усі лінки такими, щоб їх було краще видно. Якщо є ще якісь побажання, щоб зробити Портал зручнішим – будь-ласка, кажіть)

          • Darth Raenor

            Зробив усі лінки всередині публікацій більш яскравими та підкреслиними. Так краще?

          • Карэн Гамбарян

            Да, спасибо! Уже заполнил анкету и отправил. Некоторые вопросы там, конечно, люди… Из серии ” в чем смысл жизни”? Ну как вы думаете, станет подаваться к вам человек, считающий, что гендер – хрень собачья-интеллигентская, а всех “этих-нетаких” надо лечить, а лучше в гетто? https://uploads.disquscdn.com/images/e599f0fc3f23704ed8ec57801895f70167d30fd26d6c8b07d6ed2067e32e78aa.jpg

          • Darth Raenor

            Я не автор публікаціі) Я просто прагну, щоб на цьому сайті усім було зручно та нічого не ламалося)

          • Карэн Гамбарян

            Принято.

  • Nina Khodorivska

    Дорогой Карэн, нигде в анонсе не написано, что вы не можете подаваться. Мы отдаем предпочтение людям, котоыре РАБОТАЮТ с молодежью, потому что таковы условия проекта. При этом вам может быть сколько угодно лет :-)