Онлайн-конкурс сучасних освітян “Умію вчити!”

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
ivanovivan

1
Онлайн-конкурс сучасних освітян “Умію вчити!”

Центр нової освіти Івана Іванова спільно з провідними компаніями України заохочує освітян, які працюють сучасно!

Педагоги можуть отримати один або кілька подарунків за те, що розкажуть про свій практичний досвід.

Конкурс триває з 22 березня по 31 травня 2017 р.

ДЕТАЛЬНІ ПРАВИЛА КОНКУРСУ

1. Учасники конкурсу: педпрацівники навчальних закладів усіх рівнів (ДНЗ, ПНЗ, ПТНЗ, ЗНЗ, ВНЗ, ОІППО, спеціальних закладів), які здійснюють НАВЧАЛЬНУ або ВИХОВНУ діяльність. Щоб взяти участь у конкурсі, треба заповнити анкету (і все).

2. Загальні критерії конкурсу: інноваційність вашого досвіду; детальний опис вашого досвіду; наявність загальнодоступних посилань на матеріали, які ілюструють ваш досвід на практиці.

3. Оцінювати ваш досвід будуть партнери конкурсу, виходячи з власних критеріїв, які опубліковані на цій сторінці. Ви можете стати переможцем одночасно у кількох партнерів. Вони оцінюватимуть ваш досвід анонімно, не знаючи хто ви і де живете. Кількість партнерів може збільшуватись, а відтак – і кількість призів.

4. Апеляції щодо результатів конкурсу не передбачаються. Ви погоджуєтесь з будь-яким результатом.

5. Конкурс триває з 22 березня до 31 травня включно. Визначення й оголошення переможців від партнерів – перша половина червня. Терміни можуть бути змінені. Слідкуйте за новинами та оголошеннями у спільноті Facebook “Уміти вчити”.

6. Після завершення конкурсу ваші матеріали можуть бути опубліковані у вигляді загальнодоступного сайту на ресурсі ed-center.org. Публікація матеріалів не гарантується і залежить від відповідності критеріям конкурсу. Також буде загальнодоступною такая інформація: ваші ПІБ, місце роботи, посада, електронна пошта, посилання на Facebook, сайт, блог. Тобто, ваші матеріали будуть публікуватися виключно із зазначенням ВАШОГО авторства.

Подробиці та анкета учасника – на офіційній сторінці конкурсу.


Останні публікації цього розділу:

Тендер на надання послуг з розміщення відеоролика в потягах Інтерсіті та в метро Києва і Харкова

Тендер на реалізацію міні-проєктів, що розроблені в межах КЗВ «Навчаємось жити у громаді»

Конкурс грантів у сфері відновлення житла/надання притулку та захисту ВПО та місцевого населення Харківської, Дніпропетровської та Полтавської областей від Helvetas Swiss Intercooperation

Тендер на закупівлю матеріалів для проведення ремонтних робіт

Конкурс на відбір консультантів-параюристів

Закупівля інтерактивних панелей з корекційними програмами для забезпечення Day care Centers та Family friendly spaces в Одеській та Миколаївській областях