Громадський Простір шукає волонтерів/ок!

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


волонтере
Громадський Простір шукає волонтерів/ок!

Громадський Простір щороку залучає до своєї роботи волонтерів, дієвих прихильників і прихильниць, які нам допомагають в інформаційній роботі (транскрибування, переклад, дописування) – в інтересах всього громадянського суспільства.  Нас часто називають “кузнею” або “трампліном” для нових висот, починань, справ життя.. і недарма – сьогодні ми щиро радіємо, коли спостерігаємо як наші колишні волонтер(к)и, працівники йдуть далі, проявляють себе, успішні (кожен у своїй справі), долучаються до нових команд міжнародних  організацій, медіа, дипустанов, виграють чудові стипендії і так далі. Дуже вдячні всім Вам, хто працював з нами, хто вже став назавжди частинкою нашої команди, і будемо раді новим знайомствам!

Ми знову чекаємо на Вас!

Для транскрибувальників: дослівне транскрибування (розшифровка) інтерв’ю, коментарів, інших аудіо-, відео- записів, створених нашими журналістами.

Для перекладачів: транскрибування і переклад інтерв’ю із інших мов (переважно, англійської), переклад текстів про цікаві дослідження, можливості, інструменти розвитку громадських організацій.

Для дописувачів: ініціювання цікавих прогромадських тем, написання матеріалів (інтерв’ю, огляди, репортажі (текст+фото+відео), асистування журналістам Громадського Простору у створенні матеріалів.

Інтерес до громадського життя, мотивація – бути корисними громадським організаціям – перевага!

Взаємодія – онлайн, а волонтер(к)и з Києва можуть залучатися до роботи “в полях”!

Нам дуже важливо мати з Вами успішну комунікацію, порозуміння – тому ми очікуємо дотримання дедлайнів та домовленостей.

Заповнюйте онлайн форму до 10 квітня:

 

Як Ви знаєте, волонтерська робота неоплачувана, але у разі дійсно успішної співпраці Ви точно отримаєте СВОЇ бонуси:

  •  Можливість проявити себе, розширити свої знання та навички;
  • Акредитації та рекомендації для участі у заходах, тренінгах, стипендійних програмах тощо (запрошення, які надходять Громадському Простору);
  • Здобуття нових навичок і досвіду, зазначення авторства в матеріалах, над якими Ви працювали, можливість отримання рекомендації від Громадського Простору для підтвердження Ваших компетенцій, Вашої практики в одній з найвідоміших громадських організацій України.

Термін волонтерства – 3 місяці, але можливе продовження.

У разі активної взаємодії з нами протягом 3х місяців волонтер/ка може претендувати на рекомендаційний лист від ІАЦ “Громадський Простір”, який додасть переваг при пошуку роботи чи навчання (стипендії, гранти тощо).

У разі будь-яких питань, будь ласка, пишіть на [email protected] або в дірект-повідомлення Фейсбук

Важливий момент, про який мабуть Ви не всі знали: у команді Громадського Простору – протягом нашої історії – кожен другий починав як волонтер(к)а Простору :)

 


Останні публікації цього розділу:

Вакансія: Consultant for the development of the template for the analytical note and performing writing analysis and visualization on the Community Action progress in Q2FY24 - Community Action for HIV Control

Водій/ка з власним авто

Радник/ця з адвокації

Senior Digital Innovation and Cyber Education Consultant / Старший/а консультант/ка з цифрових інновацій та кібер-освіти

Заступник/ця голови організації

Старший(а) менеджер(ка) з комунікацій