ГО “Ініціатива Е+”

Форма реєстрації: Громадська організація

logo vector

Напрямки діяльності:

Види діяльності:

Населений пункт: Київ

Адреса: Шептицького 22

Телефони: +380509523353

E-Mail: [email protected]

Веб-сторінка Facebook

Керівник організації, посада: Валентина Варава, Голова Правління

Місія організації

Від початку війни росії проти України в 2014 році ГО «Ініціатива Е+» включилась в допомогу військовим медикам. Порятунок життя був, є і завжди буде для нас найвищим пріоритетом. Тактична медицина, медикаменти, допомога у лікуванні поранених, забезпечення медичним обладнанням лікарень та госпіталів по усій Україні, автомобілі швидкої допомоги для військових та цивільних, санітарні джипи для медичної евакуації – стали нашою щоденною працею з 2014 року – і до сьогодні.

Також завжди надважливими для нас були соціальні проєкти, спрямовані на майбутнє – наші улюблені «дитячі» проєкти. З 2015 року «Ініціатива Е+» організовувала реабілітаційні табори в Карпатах та за кордоном для дітей прифронтових селищ Донбасу, а також для дітей загиблих та важкопоранених захисників України.

З допомогою донорів «Ініціатива Е+»  придбала три помешкання для прийомних родин в Україні.

Волонтери організації з 2014 року надають матеріальну допомогу та соціальний супровід сім’ям загиблих, тяжко поранених, померлих захисників, а також нужденним сім’ям.

З початком пандемії коронавірусу «Ініціатива Е+» включилась в забезпечення медиків та населення засобами індивідуального захисту, а також безкоштовно забезпечувала та продовжує забезпечувати  кисневими концентраторами пост-ковідних та паліативних пацієнтів.

З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну в лютому 2022 року «Ініціатива Е+» зосередилася на допомозі фронту, військовим та цивільним, які найбільше постраждали від війни. На сьогодні ми завезли та передали Силам Оборони понад 350 автомобілів, в т.ч. більш як 100 автомобілів швидкої допомоги та понад 150 санітарних автомобілів для медичної евакуації.
 
В люту зиму 2022-23 «Ініціатива Е+» активно займалась пошуком, закупівлею та постачанням обладнання, яке допоможе пережити відключення електроенергії, тепла, зв’язку. В медичні та дитячі заклади передано сотні генераторів: від надпотужних до побутових.
 
За час повномасштабного вторгнення закуплено та передано в лікарні медичне обладнання на суму більше 50 млн грн, доставлено тони медичних та інших необхідних вантажів.
 
Також ГО «Ініціатива Е+» продовжує опікуватися дітьми з вимушено переміщених родин і тими, які втратили батьків.


Останні публікації цього розділу:

Благодійна організація «Благодійний фонд «ТМС Хаб Україна»

Благодійна організація «Благодійний фонд «ТМС Боремось за Україну»

БО БФ "Нове місто"

Alinea International (Алінеа)

Громадська організація "Молодіжна організація "Ініціатива майбутнього КР"

ГО "Безбар'єрний Тернопіль"

Коментувати не дозволено.