Навчання IKT для підтримки жіночого підприємництва

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


startup-photos
Навчання IKT для підтримки жіночого підприємництва

ООН запрошує професіоналів для участі в Міжнародному курсі “Використання інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ) для підтримки жіночого підприємництва”, який відбудеться 29 травня – 16 червня 2017 р ( Хайфа).

Курс призначається для 30 учасників, як жінок, так і чоловіків, віком від 30 до 55 років, які працюють в державних агентствах і службах підтримки МСБ, НУО, що займаються мікро-кредитами, підтримкою і розвитком малого бізнесу, а також в асоціаціях ділових жінок.

Очікується, що у кандидатів є відповідна освіта в економіці, управлінні бізнесом, регіональному плануванні, промисловому управлінні та/або схожих сферах. Перевага буде надаватися кандидатам, які працюють у сфері ІКТ для малого бізнесу, включаючи тих, хто займається освітою підприємців у цій сфері.

Форму заявки можна завантажити на сайті MASHAV

Заповнену заявку, включаючи медичний бланк, слід відправити до представництва Ізраїлю, а також пані Катерині Руденко [email protected] не пізніше 1 березня 2017 р

Брошура курсу

Умови участі

F.A.Q.

За інформацією УЖФ


Останні публікації цього розділу:

Тренер/ка з розвитку лідерства та ефективної адвокації

Надання послуг перевезень

Пошук учасників на довгостроковий волонтерський проєкт в Італії

Конкурс на закупівлю посуду та кухонного приладдя для департаменту освіти адміністрації Індустріального району м. Харкова

Тендер на закупівлю технологічних контейнерів

Постачальник оренди автомобіля з водієм для виконання заходів