Тендер на розміщення роликів соціальної реклами на радіоканалах

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


USAID
Тендер на розміщення роликів соціальної реклами на радіоканалах

Проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток»), оголошує конкурс на закупівлю ефірного часу і розміщення на радіоканалах 30-секундних роликів соціальної реклами, адресованої сільському населенню.

Проект «Підтримка аграрного і сільського розвитку» – це проект USAID, що реалізується компанією Кімонікс. Метою проекту «Агросільрозвиток» є сприяння всеохоплюючому і стійкому економічному зростанню шляхом розвитку сільського господарства і створення більш привабливих умов проживання в сільській місцевості України. Проект реалізує  низку інформаційних і просвітницьких кампаній з метою підвищення обізнаності населення України з різноманітних питань, які стосуються підвищення ефективності сільського господарства, розвитку фермерства, земельних питань та сільського розвитку.

Докладна інформація про технічне завдання і інші умови цього конкурсу, а також зразок договору субконтракту – у доданих файлах.

RFP-ARDS-S1-08_Radio Spots Placement

ARDS_FP Subcontract Template_rev-024_eng-ukr_FINAL_20 01 17

Зацікавлені компанії чи організації просимо подавати пропозиції на конкурс, надіславши електронного листа із зазначенням свого наміру Володимиру Наконечному, керівнику відділу контрактів та грантів, на адресу: [email protected] до 18:00 21 лютого 2017 р.


Останні публікації цього розділу:

Запит цінових пропозицій: Послуги з проведення тренінгів щодо розбудови спроможності у сфері захисту дітей, також убезпечення, інклюзії, підзвітності постраждалому населенню та запобігання сексуальній експлуатації та насильству для команди проєкту

50 стипендій для відвідування Lviv Urban Forum

Конкурсні торги на закупівлю послуг УЗД вен

Закупівля «Аудиторські послуги»

Конкурс на надання послуг тьютора до МБФ "СЕЙВД"

REQ-KYI-24-0089 - Закупівля навчання з медіа права для ФГВ