Конкурс на надання послуг зі створення та трансляції радіопрограм

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток»), оголошує конкурс на надання послуг зі створення та трансляції радіопрограм, радіо ток-шоу та радіороликів.

Проект «Підтримка аграрного і сільського розвитку» – це проект USAID, що реалізується компанією Кімонікс. Метою проекту «Агросільрозвиток» є сприяння всеохоплюючому і стійкому економічному зростанню шляхом розвитку сільського господарства і створення більш привабливих умов проживання в сільській місцевості України. Проект працюватиме на національному та регіональному рівні, та приділятиме особливу увагу розвитку сільського господарства у південних та східних регіонах країни.

Проект реалізує  низку інформаційних і просвітницьких кампаній з метою підвищення обізнаності населення України з різноманітних питань, які стосуються підвищення ефективності сільського господарства, розвитку фермерства, земельних питань та сільського розвитку. У рамках цієї діяльності планується використання, зокрема, радіо як майданчика для виступів експертів із зазначених питань. Метою цього Запиту є відбір організації, яка надаватиме Проекту допомогу в проведенні таких інформаційно-просвітніх кампаній шляхом створення та трансляції радіопрограм, радіо ток-шоу та радіороликів.

Результатом цієї діяльності буде участь експертів у обговоренні актуальних і важливих тем, пов’язаних з розвитком сільського господарства і сільським розвитком, що сприятиме вдосконаленню аграрної політики та кращому розумінню населенням та аграріями запроваджуваних реформ, надання інформації та роз’яснень і отримання зворотного зв’язку від радіослухачів за допомогою дзвінків у студії та листів до учасників програм.

 

Учасник має забезпечити:

Завдання №1: Створення та виробництво серії ток-шоу на аграрну тематику, що висвітлюють широке коло актуальних питань, надають слово експертам, а також фермерам, сільгосптоваровиробникам і сільським жителям, з можливістю зворотного зв’язку; 5 ток-шоу на місяць, загальна кількість – 15 ток-шоу), тривалість кожного ток-шоу – не менше 60 хвилин, трансляцію ток-шоу на високорейтингових каналах (напр., «Ера») з очікуваним охопленням не менше 120 000 сільських жителів.

Завдання №2: Створення та виробництво серії 7-хвилинних радіопрограм (3 програми на тиждень, загальна кількість – 36 програм) на аграрну тематику. Це буде поєднання попередньо записаних матеріалів та інтерв’ю. Можливість зворотного зв’язку, трансляцію радіопрограм у ранковий час на каналах, аудиторія яких представлена сільським населенням (напр., радіостанція «Колос») з очікуваним охопленням не менше 120 000 сільських жителів.

Завдання №3: Створення та виробництво серії 12  30-секундних радіороликів для подальшого розміщення на радіоканалах. Учасник має забезпечити розробку сценарію, озвучку та музичне оформлення, проведення інтерв’ю, виробництво.

 

Обов’язкові умови для зазначених вище Завдань 1 і 2:

  •  Необхідно забезпечити трансляцію ток-шоу та радіопрограм у високорейтингових програмах (каналах) з охопленням не менше 120 000 сільських жителів.
  • Час виходу програми в ефір має бути обраний з урахуванням цільової аудиторії, в якій переважають сільські жителі та аграрії.

 

Просимо надсилати ваші пропозиції Ігорю Лазаренку, менеджеру з питань контрактів та грантів, на адресу: [email protected] до 18:00 20 лютого 2017 р. Будь ласка, звертайтесь до менеджера з питань контрактів та грантів [email protected] також у разі виникнення будь-яких додаткових запитань стосовно цього конкурсу.

Докладні умови конкурсу та зразок субконтракту:

ARDS 01-06_Radio show_Final

ARDS_FP Subcontract Template_rev-024_eng-ukr_FINAL_20 01 17

 


Останні публікації цього розділу:

Тендер на надання послуг з проведення аудиту фізичної доступності адміністративних будівель Верховної Ради України

Тендер на постачання обладнання (кругові іригаційні системи) для модернізації зрошувальних систем

Тендерне оголошення про проведення відкритого тендеру із закупівлі обладнання для вуличного спортивного (тренажерного) майданчика з елементами дитячого простору

Тендер на закупівлю обладнання для проекту «Встановлення системи відеоспостереження «Смарт монітор»

Продовження конкурсу пропозицій на постачання санітарно-гігієнічних товарів для підтримання чистоти в приміщеннях

Продовження конкурсу пропозицій на постачання розвиваючих ігор для дітей та підлітків, настільних ігор