2017 рік Мистецтва, Надії та Енергії

Минув 2016 рік. Рік надій та розвитку. Громадськість України та світова спільнота не опустила рук з вірою, любов’ю крокує в майбутнє. Колектив, провідні спеціалісти, правління громадської ...

Додано:
IGOR MELEKH

2
2017 рік Мистецтва, Надії та Енергії

Минув 2016 рік. Рік надій та розвитку. Громадськість України та світова спільнота не опустила рук з вірою, любов’ю крокує в майбутнє.

Колектив, провідні спеціалісти, правління громадської організації « Центр сприяння і розвитку програм та проектів ЮНЕСКО у Львівській області» також з великою надією дивимося в рік прийдешній. На 2017 рік пропонуємо на підтримку і розвиток громадськості два напрямки, якими організація займатиметься.

1.Напрямок. Розвиток новітніх технологій. Створення Інформаційного Банку Наукових ресурсів, винаходів та патентів.
Створення Банку – необхідного для інформаційного забезпечення громадськості, бізнес-центрів, наукового середовища – реєстром наукових розробок,винаходів, патентів;збереження та мобілізацію науково потенціалу країни; можливими фінансовими аргументами для фінансування та розвитку новітніх продуктів, програм, які вкрай необхідні Державі Україна,а також розвитку і поглиблення науково-дослідницьких концепцій новітніх технологій в сфері енергетики, сільського господарських культур, нових видів технологічних продуктів і забезпечення реального процесу виробництва на підприємствах України чи спільними зусиллями із зацікавленими закордонними партнерами.
В діяльності на 2017 рік,фахівці громадської організації « Центр сприяння і розвитку програм та проектів ЮНЕСКО у Львівській області» запрошують науково-дослідні групи, які нажаль в Україні не мають достатньої підтримки та зацікавленості з боку держави; науковці, конструктори, інженери, люди, які хочуть втілити у життя свої ідеї, розробки,але не знаходять можливості це самостійно зробити.
Ми, запрошуємо до спільної діяльності по цьому напрямку український промисловий потенціал так і наукову базу, які ще не до кінця зникли чи знищенні в Україні.

Запрошуємо партнерські,зацікавлені промислові закордонні групи, які можуть або придбати патенти на винаходи і запросити спеціалістів на свої заводи чи підприємства або спільними проектами розвивати ці напрямки в Україні.

Протягом 2017 року правління організації буде організовувати та проводити : «круглі столи», наукові конференції,зустрічі та дискусії з науковцями,а також з людьми, які мають свої ідеї, але їм важко доопрацювати чи втілити свої думки, винаходи у життя.

Ми, також запрошуємо міжнародні технологічні фонди, фірми та організації, які зацікавленні надавати фінансові інвестиції та гранти, сприяти розвитку новітніх технологій, виробляти їх та впроваджувати в життя, як в Україні так і закордоном.

Посольствам та консульствам, їхнім економічним аташе, пропонуємо запрошувати, технологічні наукові, фінансові ресурси своїх країн,спільно проводити «круглі столи», презентації , експериментальні показові запуски, започатковувати спільні виробництва технологічних та науково-розвинутих систем та продуктів.

2. Напрямок. Культура та Мистецтво. Сучасний Український ЕСТАМП – 2017 та продовження міжнародного мистецького проекту графіки LEOPOLIS – 2016 в Європі. Співпраця з міжнародними мистецькими центрами, видавництвами та арт-критиками світу.

Центральним місцем напрямку – Культура і Мистецтво займає серйозний мистецький проект «Leopolis – 2016», який Громадська організація «Центр сприяння і розвитку програм та проектів ЮНЕСКО у Львівській області» успішно відкрила у листопаді 2016 році. Дипломовані фахівці організації приготували цікаву концепцію на 2017-2018 роки. Нагадаю,що International Exhibition of Mini Prints of Graphics Art – LEOPOLIS -, яку львівяни і гості міста мали змогу побачити у рамках Міжнародного мистецького форуму графіки «Leopolis – 2016» і експонувалася у Національному Музеї імені Андрея Шептицького у Львові в листопаді 2016 року.

І -Міжнародна мистецька виставка сучасної графіки малих форм друку – LEOPOLIS –
стане важливим естетичним містком між різними культурними традиціями та матиме продовження і в 2017 році. Виставка сучасної графіки естампу LEOPOLIS, що відбулася вперше за часів незалежної України у Національному музеї ім. Андрея Шептицького у Львові – подія широкого організаційного формату, покликана не лише актуалізувати естампну графіку в системі сучасного візуального (образотворчого) мистецтва, але й символічно пов’язати між собою різні історичні періоди в культивуванні елітарних форм та естетичних практик. На виставці малих форм графіки були широко представлені графічні твори видатних художників з України, та з країн Євросоюзу, Східної Європи, Азії, Африки, Північної та Південної Америки. Цей виставковий проект який є і унікальним, і логічним для Львова та всієї України набуває широкого розголосу за межами Нашої держави.

Також у продовжені цього масштабного проекту – зародилися нові виставки, нові мистецькі ідеї, які пройдуть як і в Україні так і за кордоном.

Громадська організація «Центр сприяння і розвитку програм та проектів ЮНЕСКО у Львівській області», Міжнародне мистецьке об’єднання Art Media Holding – Civitas LEOPOLIS спільно з офіційним партнером Львівською Обласною Державною Адміністрацією та їхніми підрозділами музеями та державними історичними заповідниками розробляємо продовження проекту графіки в техніці ЕСТАМП та відродження втрачених мистецьких технік. Для більшого ознайомлення з сучасною креативною графікою ми будемо знайомити мешканців віддалених куточків України цей проект набуде широкомасштабного значення.

Мистецтво в графіці та мініатюрі …
Сучасний Український ЕСТАМП – це вектор міжнародної співпраці на 2017 рік. Ми започаткували відродження найвишуканішого напрямку в мистецтві графіки. Сучасні покоління креативних графіків України зможуть представити своє мистецтво в техніці ЕСТАМП для популяризації нашого мистецтва, а також відновити нові втрачені традиції та техніки в цьому напрямку.
Всі хто любить смакувати мистецтво це пересічні поціновувачі, бізнес партнери, еліта України та колекціонери … Запрошуємо Вас до співпраці на підтримку Українського Мистецтва в нашій державі та міжнародній спільноті.

2017 дуже важливий рік для продовження європейської співпраці та інтеграції до європейського співтовариства,громадська організація «Центр сприяння і розвитку програм та проектів ЮНЕСКО у Львівській області» продовжує співпрацю з проектами народної дипломатії, підтримує Стратегію народної дипломатії через мережу «GLOBAL UKRAINIAS» на 2017- 2018 роки. У всіх проектах та напрямках задекларованих на 2017 рік, організація тісно співпрацюватиме з дипломатичними установами, посольствами, консульствами країн світу.

Інформуємо також, що Громадська організація « Центр сприяння і розвитку програм та проектів ЮНЕСКО у Львівській області» успішно пройшла перереєстрацію Статуту організації, яка була продиктована зміною Закону України « Про громадські організації в Україні», зберегла за собою статус неприбуткової громадської організації. У 2017 році в організації заплановано провести перереєстрацію членів організації, так як в цьому році буде проходити звітно-виборчий процес та обрання нового голови Правління. Отож, запрошую до співпраці у 2017 році.


Тематика публікації:          

Останні публікації цього розділу:

План відновлення та розвитку Новобілоуської громади: візія, стратегічні цілі і завдання відновлення

100 тисяч життів на рік: як тютюнова епідемія загрожує демографічному розвитку України

Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 у Києві

«STOPманіпулятор» — сказали студенти з Вінниці під час дводенного тренінгу

Як забезпечити перехід на безпечне програмне забезпечення, що посилить кіберстійкість України?

Понад пів тисячі молодих людей дослідили роль Молодіжної ради