Школа «Виклики декомунізації» від УКУ і MYMEDIA

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


декомунізація
Школа «Виклики декомунізації» від УКУ і MYMEDIA

Школа журналістики Українського католицького університету та MYMEDIA оголошують набір на чергову Школу міжнародної журналістики. Тема  «Виклики декомунізації». Проїзд, житло й харчування учасників з інших міст оплачують організатори.

Мова піде про декомунізацію та історичну пам’ять на пострадянському просторі та в країнах колишнього соцтабору. Говоритимуть експерти з України, Польщі, Білорусі, Чехії, Росії та Естонії. Проект відбудеться у Львові 25-26 листопада 2016 року.

Заявки на участь у проекті можуть подавати студенти всіх спеціальностей та молоді журналісти з усієї України. Завдяки Школі міжнародної журналістики вони зможуть отримати навички спілкування з дипломатами, політиками, експертами; навички збору інформації, роботи «в полі», роботи в групах; вміння підготовки матеріалів безпосередньо під час події; вміння узагальнювати та аналізувати зібрану інформацію. Відбір учасників проводитиметься на конкурсних засадах.

Учасників поділять на міні-редакції, з якими будуть працювати окремі ментори – журналісти-тренер. Робочі мови школи – українська, англійська, польська, російська. За час роботи Школи кожен учасник проекту повинен написати есей та здати його своєму ментору. Найкращі матеріали будуть опубліковані у спеціальному випуску часопису «Ї».

Для участі в Школі потрібно вислати на електронну адресу [email protected]:

  • розширене резюме учасника
  • короткі тези (до 1 000 знаків) свого майбутнього есею, який має стати відповіддю на питання «Як звільнитися від радянського минулого, але не забути його?».

Перевага у відборі буде надана претендентам, які мають публікації на тему декомунізації. Ці публікації (тексти або посилання на онлайн-матеріали) необхідно додати до заявки.

Дедлайн подання заявок 23 жовтня 2016 року. Перелік відібраних учасників буде опублікований на фейсбук-сторінці Школи журналістики УКУ до 27 жовтня.

Школа журналістики УКУ проводить Школи міжнародної журналістики з 2013 року. З результатами попередніх шкіл можна познайомитись тут.

Джерело: MYMEDIA.


Останні публікації цього розділу:

Тендер на закупівлю аптечок першої допомоги та наборів психологічної допомоги

Запит цінової пропозиції на придбання гриля Big Green Egg Large

Запит цінової пропозиції на придбання холодильної шафи на 1 м3, кондитерської вітрини та мікрохвильової пічки

Запит цінової пропозиції на придбання термоблендера

Запит цінової пропозиції на придбання морозильної шафи вертикальної та занурювальних блендерів

Запит цінової пропозиції на придбання стіл відстійник, шпилька пекарська з деко, стіл робочий нержавійка та стіл робочий розкладний