Долучайтесь до організації Всеукраїнської толоки у своїй громаді

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Tanet

Організуй толоку
Долучайтесь до організації Всеукраїнської толоки у своїй громаді

Ви можете організувати прибирання у своєму місті, селі, селищі, або ж стати регіональним координатором і заменеджити цей процес по всій області!

Коли? 24-го травня відзначають Європейський день парків. ГО “Будуємо Україну Разом” організовує Всеукраїнську толоку, яка наступного дня (25 травня), об’єднає небайдужу молодь в різних куточках нашої держави, щоб зробити її чистішою. 

Це історія про відповідальне ставлення до країни й довкілля. В часі коли природа потерпає від наслідків російсько-української війни, ми не можемо дозволяти собі недбайливе ставлення до української природи. 

Регіональний/-а координатор/-ка — людина, яка втілює толоку у своєму місті, і крім цього підсилює локальних організаторів та загалом координує процес по області. Щоб впоратись із цією роллю БУР організовує навчання. Ми відбираємо відповідно до компетенцій, незалежно від того, в якому населеному пункті проживає людина (тобто не обов’язково з обласного центру). 

Таким чином ви станете співтворцем всеукраїнського проєкту, здобудете досвід координації проєкту загалом у регіоні та зможете підсилити прибирання у своїй області! Саме завдяки вам десятки молодих людей зможуть долучитись до волонтерства.

Локальний/-а координатор/-ка організовує толоку у своїй громаді. БУР підсилить матеріалами та знаннями для організації толоки. Як організатор/-ка толоки у своєму місті ви отримаєте базовий набір матеріалів: міцні чорні сміттєві пакети, рукавиці, чек-лист організації та БУРівський мерч. (Доставляємо поштою, власним коштом координатора)

Заявки необхідно подавати окремо на кожну локацію, якщо у вас є ідея толок в різних місцях громади.

Організаторами толоки можна стати від 18 років

Дедлайн подачі:

  • на регіональних координаторів: 21.04.2024
  • на локальних координаторів: 29.04.2024

Форма реєстрації спільна для обох ролей. Переходьте за посиланням та долучайтесь до Всеукраїнської толоки: тут.

ТИ + БУР = чиста Україна!


Останні публікації цього розділу:

Закупівля товарів для тварин

Тендер на закупівлю обладнання для соціальних підприємств у Чернівецькій області

Конкурс на надання послуг з комунікаційної підтримки Комітету ВРУ з питань свободи слова

Тендер на проведення біостерилізації безхатніх тварин у м. Новомосковськ, Дніпропетровської області

Відкритий тендер із закупівлі: «Надання послуг з проживання, харчування та оренди конференц-залу з метою проведення навчання для ветеранів та членів їхніх сімей»

«Світло можливостей 2.0»: безоплатні консультації для бізнесу з розробки комунікаційних стратегій