Центр “Ейдос”

Форма реєстрації: Громадська організація

!horizontal

Напрямки діяльності:

Види діяльності:

Населений пункт: Київ

Адреса: вул. Ділова, 22-б

Телефони: +38 (067) 506 8162

E-Mail: [email protected]

Веб-сторінка Facebook Twitter

Керівник організації, посада: Голова - Віктор Таран, Виконавчий директор - Ольга Будник

Місія організації

!verticalЦентр “Ейдос” – це аналітично-ресурсна організація, заснована у 2007 році з метою об’єднання зусиль громадськості  задля розбудови в  Україні  громадянського суспільства, демократичних інститутів та дієвого місцевого самоврядування.

Ми займаємось дослідженням державної політики, кращих практик ефективного державного адміністрування та супроводом по їх впровадженню, а також сприяє розвитку локальної демократії.

Місія Центру – побудова системи взаємної відповідальності між органами влади та громадянами України.

 

До 2016 року Центр “Ейдос” був відомий як “Центр політичних студій та аналітики“, який здобув визнання завдяки своїй роботі у коаліціях “Чесно” та “Реанімаційний пакет реформ“, та над такими проектами як Вища політична школа, система візуалізації бюджетів “Відкритий бюджет”, Прозорі ради та ін., закони “Про відкритість використання публічних коштів” (портал e-data.gov.ua), “Про запобігання та протидію політичній корупції” (держфінансування партій), “Про Рахункову палату” тощо.

Починаючи з 5 квітня 2016 року Центр політичних студій та аналітики став Центром «Ейдос». Зміна назви та логотипу пов’язана виключно з фактом зростання масштабів організації, її розвитку та прагнення стати ще кращою. Саме тому було вирішено вдосконалити її візуальні елементи та назву у відповідності до образу.

Для назви було обрано поняття — Ейдос, що в давньогрецькій філософії означає ідеальні речі та процеси, саме такі, якими вони мали би бути. Така назва розкриває бажання команди Центру «Ейдос» зробити реальними їхні ідеї та мрії про майбутнє України.

В результаті ребрендингу змінилися назва Центру, його логотип, сайт і візуальний стиль, та ніяк не сутність, підходи та стандарти роботи, які залишилися на тому ж рівні і будуть тільки покращуватися.


Останні публікації цього розділу:

Благодійна організація «Благодійний фонд «ТМС Хаб Україна»

Благодійна організація «Благодійний фонд «ТМС Боремось за Україну»

БО БФ "Нове місто"

Alinea International (Алінеа)

Громадська організація "Молодіжна організація "Ініціатива майбутнього КР"

ГО "Безбар'єрний Тернопіль"

Коментувати не дозволено.