Тендер на розробку онлайн-платформи (сайту)

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Prestur

Тренінг, майстер клас, онлайн
Тендер на розробку онлайн-платформи (сайту)

ГО “Соціальний центр Вінниччини” оголошує тендер на розробку онлайн-платформи (сайту) в межах реалізації проєкту «Підтримка мікропідприємництва ветеранів війни та їх родин: від ідеї до реалізації на Вінниччині», що впроваджується у рамках ініціативи #ВАРТО+ГО, яка реалізується Українським ветеранським фондом при підтримці Мінветеранів.

Метою проєкту є підтримка та розвиток мікропідприємництва серед ветеранів, членів сімей ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України шляхом проведення навчання з основ ведення бізнесу для ветеранів та конкурсу відкритих бізнес-ініціатив впродовж тривалості проєкту у Вінницькому регіоні.

Предметом тендеру є послуга, а саме:

ЛОТ 1 Розробка технічного завдання для створення онлайн-платформи.

Планується створення унікальної онлайн-платформи для учасників освітньої програми, яка зможе надавати допомогу не тільки під час реалізації проєкту, але й після його закінчення, у разі виникнення запитань чи складнощів у процесі реалізації бізнес-ідей ветеранами. На базі платформи ветерани-підприємці, які будуть проходити навчання будуть комунікувати між собою та об’єднаються спільними інтересами, метою, цілями.

У процесі навчання кожен учасник матиме доступ до онлайн-платформи (сайту), де у кожного ветерана-підприємця буде свій особистий акаунт, де він зможе підключитись до навчання в режимі онлайн, матиме доступ до всіх методичних матеріалів (вони будуть розроблені додатково) та зможе відслідковувати результати своєї роботи.

ЛОТ 2 Розробка онлайн-платформи(сайту)

Обсяг робіт за даним Лотом буде базуватися на розробленому Технічному завданні за Лоту 1 та орієнтовно може включати (але не обмежуватися) наступними роботами:

- Проектування сайту;
- Налаштування зручної адміністративної панелі сайту, яка дозволить адміністратору самостійно виконувати широкий перелік дій;
- Розробка зрозумілого для користувача інтерфейсу.

Строк надання послуг: листопад-грудень 2023 р.

До участі запрошуються компанії, агенції та фізичні особи підприємці (3я група), які надають послуги з розробки сайтів, онлайн-платформ та мають релевантний досвід у розробці веб-сайтів.

Інформація, що подається на тендерний відбір від учасника:

1) Реєстраційні документи: витяг/виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань; копія свідоцтва про сплату єдиного податку із зазначенням видів діяльності (у випадку, якщо приватний підприємець – платник єдиного податку)

2)  Належним чином підписана Комерційна пропозиція у формі таблиці (дата, ПІБ та посада, назва компанії, адреса, телефон, e-mail, чинність заявки (мінімум 30 днів), підпис та печатка) (додаток №1);

3) Документи, що підтверджують досвід у відповідній сфері (портфоліо, резюме тощо)

Тендерна процедура:

  • До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.
  • Тендерні пропозиції мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг.
  • Визначення переможця тендеру відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій на відповідність умовам конкурсу, викладеним у тендерній документації. Перевага буде надана постачальнику, пропозиція якого відповідатиме зазначеним в тендерному оголошенні критеріям та пропонуватиме найвигіднішу ціну за умови потрібної кваліфікації постачальника.

Оцінювання пропозицій буде здійснюватися за наступними критеріями:

- відповідний досвід у наданні відповідних послуг;
- комплексність надання послуг (ЛОТ1 та ЛОТ 2);
- вартість послуг.

  • Результати тендеру будуть повідомлені організатором учаснику тендеру, який переміг, шляхом надсилання відповідного повідомлення електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможця.

Останній термін подання тендерних пропозицій – 20 листопада 2023 року.

Тендерні пропозиції надіслати електронною поштою на адресу  [email protected]

У темі електронного листа прохання вказати “Тендер_розробка сайту”.

Контактна особа – Ксенія Пантєлєєва, тел. – 066 492 95 83.

Додаток_Конкурсна пропозиція (1)


Останні публікації цього розділу:

Запит цінових пропозицій: Послуги з проведення тренінгів щодо розбудови спроможності у сфері захисту дітей, також убезпечення, інклюзії, підзвітності постраждалому населенню та запобігання сексуальній експлуатації та насильству для команди проєкту

50 стипендій для відвідування Lviv Urban Forum

Конкурсні торги на закупівлю послуг УЗД вен

Закупівля «Аудиторські послуги»

Конкурс на надання послуг тьютора до МБФ "СЕЙВД"

REQ-KYI-24-0089 - Закупівля навчання з медіа права для ФГВ