Пошук постачальника меблів

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


тендер tender 1 (9)
Пошук постачальника меблів

Благодійна організація FREE ZONE оголошує місцеву закупівлю на відбір постачальника меблів, що фінансуються благодійною організацією «100 ВІДСОТКІВ ЖИТТЯ», а саме в рамках проєкту: «Позбавлені волі, але не права на здоров’я» (угода про реалізацію проекту  №041-GF-23 від 01.01.2023 року) за підтримки Глобального Фонду боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією, ми зіткнулися з наступними труднощами.

Відбір постачальника меблів буде проведено за умови отримання не менше ніж 3-х тендерних/цінових пропозицій від компаній або ФОП, які надають такі послуги, з поміж яких буде здійснено відбір. 

Детальний опис щодо оформлення та подачі пропозицій по тендеру знаходяться за посиланнями – Оголошення (запит тендерних пропозицій) та Додаток 1. 

Пропозиції приймаються в формі Цінової пропозиції або рахунка без ПДВ (див. Оголошення, друга вкладка) та із супроводжуючими документами відповідно до Оголошення, які зазначені в ньому.

Кінцева дата прийому пропозицій 20.10.2023 року до 17:00 год.

За детальною інформацією звертатись до посадової особи Організатора, яка уповноважена здійснювати зв’язок з учасниками (відповідальна за закупівлі): Дейнега Валентина Леонідівна, менеджер із закупівель та логістики. Адреса офісу: 04080, м. Київ, вулиця Межигірська, 87А, 4 поверх, номер телефону +38 (095) 795-32-72, e-mail: [email protected].

Пропозиції приймаються на електронну пошту, оригінали надсилаються поштою (кур’єрською поштою, Укрпоштою) або особисто в офіс організації за адресою: 04080, м. Київ, вулиця Межигірська, 87А, 4 поверх.


Останні публікації цього розділу:

Запит цінових пропозицій: Послуги з проведення тренінгів щодо розбудови спроможності у сфері захисту дітей, також убезпечення, інклюзії, підзвітності постраждалому населенню та запобігання сексуальній експлуатації та насильству для команди проєкту

50 стипендій для відвідування Lviv Urban Forum

Конкурсні торги на закупівлю послуг УЗД вен

Закупівля «Аудиторські послуги»

Конкурс на надання послуг тьютора до МБФ "СЕЙВД"

REQ-KYI-24-0089 - Закупівля навчання з медіа права для ФГВ