CIPE оголошує гранти на адвокацію для асоціацій та організацій підтримки жіночого підприємництва

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Screenshot 2023-09-26 at 10.48.10
CIPE оголошує гранти на адвокацію для асоціацій та організацій підтримки жіночого підприємництва

Тендер: “Адвокація для створення бізнес-середовища, сприятливого для жінок-підприємниць на місцевому та національному рівнях”

Дедлайн подачі заявок: 20 жовтня 2023

Центр міжнародного приватного підприємництва (CIPE) оголошує можливість отримання фінансової підтримки для організацій та асоціацій підтримки жіночого підприємництва.

Мета: Проект спрямований на зміцнення економічних можливостей жінок під час війни та у післявоєнний період, з акцентом на інтеграцію жінок внутрішньо переміщених осіб (ВПО). Метою CIPE є підтримка місцевих бізнес-спільнот та регіональних підрозділів всеукраїнських асоціацій жіночого бізнесу в сприянні співпраці з місцевою владою, та проведення адвокаційних кампаній з метою підвищення ролі жінок в економічному відродженні України.

Сума грантів: $5,000 на обрану організацію або асоціацію.

Критерії до організацій, що подаються на фінансування: 

  • Бути зареєстрованою організацією підтримки жіночого підприємництва чи бізнес-асоціацією в Україні.
  • Мати наступну організаційно-правову форму: громадська організацій, громадська спілка, благодійна організація. 
  • Демонструвати чітке розуміння проблем, з якими стикаються місцеві жінки-підприємиці через умови війни у своїх містах та громадах.
  • Бути спроможними виділити пріоритети бізнесу, пов’язані з роллю жінок у регіональному економічному відродженні.
  • Запропонувати комплексний адвокаційний план, включаючи публічні обговорення з різними зацікавленими сторонами.
  • Продемонструвати наявний зв’язок з регіональними ЗМІ та досвід використання соціальних мереж для просування інтересів бізнесу.
  • Мати досвід участі у робочих групах, які адвокатують рішення, спрямовані на створення сприятливого бізнес-середовища для жінок.

До участі у конкурсі допускаються не тільки організації підтримки жіночого підприємництва, а й інші громадські об’єднання та інституції, до статутної діяльності яких входить підтримка жіночого підприємництва та адвокація.

Реалізація проекту: Проекти мають бути реалізовані протягом листопада 2023 – травня 2024 року та передбачати ряд заходів, спрямованих на проведення адвокасі-компаній та / або створення комунікаційних майданчиків для спілкування жінок-підприємиць з метою посилення їх участі у процесах економічного відновлення. Очікуваний план графік проектів:

  • Листопад-Грудень: Визначення проблем місцевих жінок-підприємиць, спричинених воєнними умовами у їх містах/громадах;
  • Січень-Лютий: Організація громадських обговорень з різними зацікавленими сторонами та / або створення комунікаційних платформ для жінок;
  • Березень-Квітень: Адвокація пріоритетів бізнесу, пов’язаних з роллю жінок у регіональному економічному відродженні, інформаційна кампанія у ЗМІ.
  • Травень: Підготовка та подання звіту CIPE.

Очікувані результати: Відібрані організації сприятимуть усуненню гендерних різниць у законодавстві та адвокатуватимуть зміни, які збільшать можливості жінок у процесі економічного відновлення. Очікувані результати проекту:

  • Місцевий та регіональний бізнес бере участь в аналізі ґендерних розривів, ініціюванні пропозицій, створених або отриманих в результаті роботи партнерів CIPE у цільових регіонах, з метою розширення можливостей для жінок у процесі відновлення економіки.
  • Жінки-підприємиці (в тому числі жінки-ВПО) мають більші можливості долучатися до громадських процесів економічного відновлення 
  • Ініціативи, започатковані партнерами проекту, сприяють адвокації змін до національного законодавства для збільшення можливостей жінок (включно для жінок-ВПО) у процесі економічного відновлення країни.

Як взяти участь у конкурсі: 

  1. Уважно ознайомитися з оголошенням та очікуваними результатами
  2. Завантажити шаблон заявки та заповнити необхідні розділи (завантажуйте файл doc на комп’ютер, не заповнюйте його безпосередньо на гугл-диску, це шаблон для всіх аплікантів) 
  3. Заповнити аплікаційну форму

Процес відбору: Заявки будуть розглядатися відбірковою комісією, і успішні учасники будуть повідомлені до кінця жовтня 2023 року. Для відібраних учасників CIPE організує орієнтаційну онлайн-сесію для обговорення алгоритму реалізації проекту та формату звітності.  

Контактна особа: з питаннями щодо конкурсу ви можете звертатись до керівника проектів CIPE Анастасії Баклан, +38 093 460 87 03, [email protected]

Ми чекаємо на ваші пропозиції та подальшу спільну роботу щодо підвищення економічної спроможності жінок в Україні.


Останні публікації цього розділу:

Конкурсний відбір на спеціалізований тренінг «Підходи та інструменти публічного управління у молодіжній сфері» програми «Молодіжний працівник»

Реєстрація на участь в квест-грі “У пошуках довгокрила”

Конкурс на відбір консультантів-параюристів

RFP-4056-2024-08_Запит пропозицій на послуги з організації заходів та логістичні послуги_Provision of events organization and logistics support

Тендер на подання конкурсної пропозиції організації та проведення Серпневої річної звітної події програми неформальної освіти для підлітків з малих громад "UActive"

Тренер_ка з фандрайзингу