Конкурс пропозицій на придбання ноутбуків та планшетів

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
ProcurementSavED

тендер tender 1 (11)
Конкурс пропозицій на придбання ноутбуків та планшетів

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «МІЖНАРОДНИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «СЕЙВД», Організатор Тендеру, впроваджує в Україні Проєкт «Надання освітніх послуг в Україні в умовах війни» / «Providing educational services in war conditions in Ukraine»  що фінансується за кошти Служби зовнішньополітичних інструментів (FPI) European Commission, з метою створення цифрових освітніх центрів в Україні. Проєкт реалізується завдяки підтримці GIZ.

В рамках Проекту передбачається закупівля ноутбуків та планшетів для створюваних цифрових освітніх центрів за безготівковим розрахунком.

Детальні умови тендеру прописані у оголошенні конкурсу пропозицій, який є невід’ємним додатком до цього оголошення. 

Оголошення конкурсу пропозицій laptops & tablets

Технічні вимоги до пропозиції щодо придбання ноутбуків та планшетів для цифрових освітніх центрів викладені у Додатку 1 Технічне завдання, який є невід’ємним додатком до цього оголошення. 

Додаток 1 Технічне завдання laptops & tablets

Вимоги до форми комерційної пропозиції викладені у Додатку 2 Комерційна пропозиція, який є невід’ємним додатком до цього оголошення. 

Додаток 2 Комерційна пропозиція laptops & tablets

Свою пропозицію з усіма необхідними документами потенційні учасники тендеру повинні надсилати одним листом на електрону адресу: [email protected] вказуючи тему листа «Тендер на придбання ноутбуків та планшетів для цифрових освітніх центрів». Лист повинен містити усі документи пропозиції, часткове досилання або заміна окремих документів пропозиції не розглядаються.

Кінцева дата і час для подання пропозицій 06 серпня 2023 року, 18:00

Кінцева дата і час для подання запитань 28 липня 2023 року, 18:00


Останні публікації цього розділу:

Запит цінових пропозицій: Послуги з проведення тренінгів щодо розбудови спроможності у сфері захисту дітей, також убезпечення, інклюзії, підзвітності постраждалому населенню та запобігання сексуальній експлуатації та насильству для команди проєкту

50 стипендій для відвідування Lviv Urban Forum

Конкурсні торги на закупівлю послуг УЗД вен

Закупівля «Аудиторські послуги»

Конкурс на надання послуг тьютора до МБФ "СЕЙВД"

REQ-KYI-24-0089 - Закупівля навчання з медіа права для ФГВ