Відкритий тендер на організацію харчування для вразливих верств населення, що проживатимуть в шелтері

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
CARITASTERNOPIL

тендер tender 1 (11)
Відкритий тендер на організацію харчування для вразливих верств населення, що проживатимуть в шелтері

Тернопільський благодійний фонд «Карітас»,  це надійна підтримка, порада, доброчинність, щоденна турбота. Ми впроваджуємо різні програми соціальної допомоги та підтримки найбільш потребуючого населення України .

Місія: Розвиток традицій доброчинної діяльності та здійснення соціальної роботи, виходячи із християнських морально-етичних цінностей.

Мета: Розробка та впровадження національних програм для забезпечення соціальної допомоги та підтримки найбільш потребуючого населення України, незалежно від національної приналежності чи віросповідання.

В рамках даного проекту «Прихисток для найбільш уразливих осіб похилого віку» Карітас планує забезпечити харчуванням 25 ВПО, що проживають у шелтері. Склад харчування складено на основі рекомендацій Кластерів та попереднього досвіду Карітас.

Предметом контракту є організація триразового харчування, з одним перекусом, а саме – доставка готової їжі три рази на день за адресою: Тернопільська обл., Тернопільський р-н, с. Петриків, вул. Шевченка, 55.

Меню харчування на 28 днів для формування пропозиції надається в Документі С Форма заявки на тендер. Послуги повинні відповідати необхідним специфікаціям, викладеним у Додатках і в цих Умовах.

Вся продукція повинна бути придатною для споживання і безпечною для людини, а також мати належну, справедливу та ринкову якість.

Вся продукція повинна відповідати стандартам якості, встановленим національним законодавством України.

Тернопіль Форма заявки на тендер

Опис технічної специфікації

В_Критерії виключення

терміни та умови


Останні публікації цього розділу:

RFP-4056-2024-08_Запит пропозицій на послуги з організації заходів та логістичні послуги_Provision of events organization and logistics support

Тендер на подання конкурсної пропозиції організації та проведення Серпневої річної звітної події програми неформальної освіти для підлітків з малих громад "UActive"

Тренер_ка з фандрайзингу

Конкурс на надання послуг з фасилітації нетворкінгу для ГС “Коаліція “На лінії зіткнення”

Запит цінових пропозицій на закупівлю пандуса

Конкурс на закупівлю навчального обладнання для Управління освіти адміністрації Індустріального району Харківської міської ради