Відбір заявок на програму: Ukraine Rebuilding Task Force

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Ukraine_Rebuilding_Task_Force_logo
Відбір заявок на програму: Ukraine Rebuilding Task Force

Ukraine Rebuilding Task Force — це практична освітня програма для громадян України, внутрішньо переміщених осіб, підприємців, фахівців та керівників компаній та організацій, які планують створювати або взяти участь в міжнародних проєктах з відбудови та реконструкції України.

Програму створено для підвищення навичок малих та середніх підприємств у доступі до західних ринків та фінансування, у пошуку та побудові співробітництва з міжнародними компаніями та інституціями щодо відбудови України з акцентом на цифровізації та сучасних know-how в розвитку бізнесу. Як вагомий компонент стійкості, передбачена участь в проєкті для жінок та внутрішньо переміщених осіб, які працюють або працювали у відповідних галузях.

Участь у програмі можуть взяти представники таких секторів:

  • архітектура та містопланування
  • інжиніринг
  • консалтинг
  • будівельна галузь

Відбудова України потребуватиме багато роботи, тому заявки на участь прийматимуться і від представників інших секторів економіки. Їх буде розглянуто та оцінено відповідно до профілю заявника та інформації в мотиваційній частині.

Фокус програми — в розумінні карти міжнародних учасників відбудови України та створенні плану з побудови ефективних процесів пошуку партнерів і фінансування за кордоном, встановлення контактів, у диджиталізації та застосуванні сучасних ноу-хау й ефективної кооперації.

Під час Програми кожен учасник створить план інтернаціоналізації власних проєктів та зможе взяти участь в розробці спільного бізнес-плану з партнерами по програмі та закордонним ментором.

 

Детальніше про програму тут.

 

Програму Ukraine Rebuilding Task Force розроблено Visionest Institute (Естонія) та впроваджено у співпраці з Офісом з розвитку підприємництва та експорту. Проєкт реалізовано за фінансової підтримки Офісу координатора допомоги Європі та Євразії Державного департаменту США в рамках 10-го раунду Програми партнерства з розвитку співпраці (DCP) та Естонського центру міжнародного розвитку (ESTDEV).

Ukraine Rebuilding Task Force Partners

 

Джерело: Офіс з розвитку підприємництва та експорту.


Останні публікації цього розділу:

Тендер на закупівлю будівельних матеріалів та інструментів для проведення молодіжного обміну

Пошук консультанта з працевлаштування та самозайнятості

Тренери з проведення офлайн тренінгів з навчання переможців компоненту «Гранти групам взаємодопомоги»

Тендер на розробку цілей організаційного розвитку ГО Екодія

Послуги психотерапевта-супервізора

Конкурс пропозицій від організацій громадянського суспільства для сприяння ґендерній рівності в Україні