Формула успішного фільму в Doc Lab: відкрито конкурс

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Docudays UA

2_5238223907558797233
Формула успішного фільму в Doc Lab: відкрито конкурс

Кінофонд Владислава Шлесіцкі запускає DOC LAB POLAND & UKRAINE — конкурс для документальних проєктів з України на участь у воркшопах, пітчингах та кіноринку під час Краківського кінофестивалю.

DOC LAB POLAND — це наймасштабніша програма з розвитку та підтримки документальних проєктів у Центральній і Східній Європі. Ініціатива сприяє творчим та новаторським підходам у кіноіндустрії. DOC LAB POLAND надає фінансову, організаційну та експертну допомогу для створення фільмів.

Цьогоріч ініціатива вперше розширює кордони співпраці та запускає нову програму — DOC LAB POLAND & UKRAINE, яка триватиме з 29 травня по 3 червня. Організатор(к)и запрошують українських кінематографістів/-ок до участі в одному з трьох напрямків: для проєктів на стадії розробки, для стрічок на стадії монтажу, а також для пошуку копродукції на кіноринку «CEDOC». Останній — створений для продюсерів/-ок, які шукають додаткові варіанти співпраці. DOC LAB POLAND & UKRAINE розрахована на участь п’яти українських команд. 

Кінцевий термін подання заявок — 31 березня 2023 року (23:59). Заповнені аплікаційні форми надсилайте, будь ласка, на адресу [email protected], організаційні запитання — на скриньку [email protected]

Робоча мова зустрічей, воркшопів і презентацій — англійська. Участь українських кінематографістів/-ок є безоплатною, також організатор(к)и відшкодовують витрати на проїзд та проживання. Учасники/-ці отримають індустрійні акредитації на Краківський кінофестиваль. 

Більше деталей про ініціативу, повний перелік тренерів/-ок програми, а також форма для заявок — на сайті за цим посиланням.

DOC LAB POLAND & UKRAINE відбувається в партнерстві з Docudays UA.

 

DOC LAB POLAND організований Кінофондом Владислава Шлесіцкі у співпраці з Краківським кінофестивалем. Головні іноземні партнери: кінофестиваль DOK Leipzig, кінофестиваль IDFA, Інститут документального кіно. Польські партнери: CANAL+, Мазовецький інститут культури, Мазовецька варшавська кінокомісія, KBF, Краківська кінокомісія, Smakjam, Orka, Fixafilm, MX35, Cafe Ole, Варшавський кінофестиваль, Американський кінофестиваль. Програма відбувається за підтримки Міністерства культури та національної спадщини.

 

Джерело: Docudays UA.


Останні публікації цього розділу:

Тренер/ка з розвитку лідерства та ефективної адвокації

Надання послуг перевезень

Пошук учасників на довгостроковий волонтерський проєкт в Італії

Конкурс на закупівлю посуду та кухонного приладдя для департаменту освіти адміністрації Індустріального району м. Харкова

Тендер на закупівлю технологічних контейнерів

Постачальник оренди автомобіля з водієм для виконання заходів