Фотоконкурс Сentropa / ESJF «Єврейські кладовища в Україні»

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Andrii Koshelnyk

trans-history_film-competition_man-camera-taking-photo-photographer_960x540
Фотоконкурс Сentropa / ESJF «Єврейські кладовища в Україні»

Ви студент/студентка та хочете поділитися своїми фотоісторіями з широкою аудиторією? Скористайтеся шансом взяти участь у фотоконкурсі та виграти грошову винагороду до 1000 євро на фото/відеообладнання.

Конкурс відкритий для студентської молоді, яка навчається і захоплюється мистецтвом фотографії. Ми пропонуємо вам обрати одне чи кілька єврейських кладовищ (місце розташування і стан кладовища не має значення) і з допомогою об’єктиву фотоапарата створити свою художню фотоінтерпретацію цих місць, які мовою їдиш називають «Бейс Ойлем» («Дім світу»).

Дуже багато єврейських кладовищ (насправді більшість) сьогодні перебувають у незадовільному стані. Вони забуті і покинуті, густо вкриті чагарниками, не завжди належно захищені і огороджені. І попри це некрополі залишаються об’єктами цікавої, а подекуди таємничої культурної спадщини, якою не варто нехтувати. Мета цього конкурсу – віддати шану та привернути увагу громадськості (особливо молоді) до єврейської некропольної спадщини в Україні і фотографія – один з способів побачити і відкрити її для себе під новим кутом зору.

Спробуйте передати через фотографії ваше сприйняття кладовищ. Не важливо якими вони будуть (чорно-білими чи кольоровими), зробленими камерою з телефону чи професійним фотоапаратом, на плівку чи Polaroid, важливо створити власну фотоісторію кладовища, показати його культурну цінність і підкреслити історичну та мистецьку значущість. Оскільки конкурс триватиме до кінця квітня 2023 року, ви можете фотографувати одне й те саме кладовище в різні пори року (восени та взимку).

Журі в складі трьох професійних фотографів визначить найкращі роботи, з яких буде створено міні фотовиставку. Переможці претендуватимуть на три грошові премії:

- 1 місце: 1000 €;
- 2 місце: 600 €;
- 3 місце: 400 €.

До конкурсу допускаються проекти лише студентів та студенток, які навчаються на мистецьких і культурологічних напрямках вузів у наступних країнах: Грузія, Литва, Молдова, Польща, Румунія, Угорщина, Україна, Словаччина.

Дедлайн конкурсу – 30 квітня 2023 р.

Дізнайтеся більше про правила, умови та порядок участі тут.


Останні публікації цього розділу:

Request for Proposals REQ-LVI-24-0063 Online training programs for the Ukrainian Factoring market / Запит пропозицій REQ-LVI-24-0063 Навчальні онлайн-програми для факторингового ринку України

Запит на надання інформації щодо майбутньої закупівлі логістичних та транспортних послуг на всій території України

Запит на надання цінових пропозицій (ЗЦП) на закупівлю системи лазерного зварювання труб (ЗЦП 085)

Тендер на розроблення проєкту землеустрою

Послуги з аудиту фінансової звітності громадської організації за 2023 рік

Грантовий конкурс UNDP з посилення спроможності громад у наданні допомоги постраждалим від вибухонебезпечних предметів