Конкурс на закупівлю обладнання для бомбосховищ, тимчасових укриттів і пунктів обігріву

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
DG-East

тендер1
Конкурс на закупівлю обладнання для бомбосховищ, тимчасових укриттів і пунктів обігріву

Проект «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East) – це програма Агентства США  міжнародного розвитку (USAID), що реалізується в Україні компанією Кімонікс Інтернешнл Інк. Метою Проекту DG-East є  зміцнення зв’язків і довіри між громадянами та їх урядом у Східній Україні, а також ефективне сприяння громадській свідомості, соціальному підприємництву, залученню громадян та вигодам широкої інтеграції в євроатлантичну спільноту.

У рамках програмної діяльності, необхідно здійснити: закупівлю обладнання для бомбосховищ, тимчасових укриттів і пунктів обігріву.

Деталі конкурсу  знаходяться за посиланням: RFQ_SO-023-D-014-2022

 Прохання надсилати ваші питання та пропозиції на електронну адресу [email protected], зазначивши в темі листа номер RFQ:  SO-023-D-014-2022 та вказавши назву вашої організації в самому листі. Питання стосовно технічних або адміністративних вимог цього конкурсу можна надсилати до 18:00 за Київським часом 26 грудня 2022 року.

Кінцевий термін подання пропозицій: 30 грудня 2022, 18:00 за київським часом.


Останні публікації цього розділу:

Запит цінових пропозицій: Послуги з проведення тренінгів щодо розбудови спроможності у сфері захисту дітей, також убезпечення, інклюзії, підзвітності постраждалому населенню та запобігання сексуальній експлуатації та насильству для команди проєкту

50 стипендій для відвідування Lviv Urban Forum

Конкурсні торги на закупівлю послуг УЗД вен

Закупівля «Аудиторські послуги»

Конкурс на надання послуг тьютора до МБФ "СЕЙВД"

REQ-KYI-24-0089 - Закупівля навчання з медіа права для ФГВ