Гранти для проєктів журналістських розслідувань

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


pexels-jeshootscom-442573
Гранти для проєктів журналістських розслідувань

Інститут висвітлення війни та миру (IWPR) оголошує конкурс грантів на проєкти журналістських розслідувань.

16 українських журналістів/ок пройдуть навчання, отримають фінансову та редакційну підтримку для проведення журналістських розслідувань, які документують порушення прав журналістів в Україні. 16 журналістів об’єднаються в команди (як правило, по два журналісти в кожній) для підготовки до 8 спільних журналістських розслідувань.  IWPR прийматиме пропозиції щодо проведення розслідувань, пов’язаних з порушеннями прав та нападами на ЗМІ, які працюють в Україні. 

Мета конкурсу  — надати українським журналістам навички, знання та фінансову підтримку для підготовки спільних журналістських розслідувань, які забезпечать аудиторію та осіб, що приймають рішення, об’єктивною, достовірною інформацією про ситуацію, з якою стикаються працівники ЗМІ в Україні, в тому числі про зловживання, з якими їм доводиться стикатися. Публікації та заходи будуть спрямовані на широку громадськість, медіа-спільноту та міжнародні зацікавлені сторони з метою підвищення обізнаності та підтримки посилення захисту журналістів і, зрештою, сприятимуть поліпшенню сприятливого середовища, в якому журналісти можуть здійснювати свою професійну діяльність. 

Очні тренінги пройдуть 16-17 грудня 2022 року в Києві (за умови забезпечення безпеки). Заплановані онлайн-тренінги включають репортажі з урахуванням травм, цифрову безпеку та протидію переслідуванням в Інтернеті. Журналісти повинні взяти участь у тренінгах, щоб мати право на отримання фінансування для проведення розслідувань.

IWPR також проводитиме заходи, на яких журналісти представлятимуть результати своїх розслідувань та ділитимуться досвідом з місцевими та міжнародними зацікавленими сторонами. Усі деталі можна дізнатися на сайті IWPR

Надсилати аплікаційну форму на електронну адресу [email protected] не пізніше 12 грудня 2022 року.


Останні публікації цього розділу:

Тренер/ка з розвитку лідерства та ефективної адвокації

Надання послуг перевезень

Пошук учасників на довгостроковий волонтерський проєкт в Італії

Конкурс на закупівлю посуду та кухонного приладдя для департаменту освіти адміністрації Індустріального району м. Харкова

Тендер на закупівлю технологічних контейнерів

Постачальник оренди автомобіля з водієм для виконання заходів