Конкурс на участь у семінарі “Мери, лідери змін”

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


конкурс
Конкурс на участь у семінарі “Мери, лідери змін”

Конгрес місцевих та регіональних влад Ради Європи проводитиме 2 – 3 березня 2016 року у м. Вінниця семінар “Мери, лідери змін” для міських голів, обраних на місцевих виборах 2015 року. Семінар є можливістю для спілкування з міжнародними та українськими політиками, експертами, та членами Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи. Семінар проводиться в рамках виконання проекту «Сприяння розвитку місцевої демократії в Україні» та Плану дій Ради Європи для України на 2015-2017 роки.

Мета семінару – покращення розуміння ролі та обов’язків, які покладаються на міських голів; сприяння залученню громадськості до прийняття рішень на місцевому рівні; вдосконалення етичних стандартів в політиці та прийнятті рішень, а також розвиток лідерських та комунікаційних навичок учасників семінару. Завдання семінару також полягають у налагодженні співпраці між учасниками та посиленні їх взаємодії з асоціаціями органів місцевого самоврядування. Додаткова підтримка буде надана окремим громадам у реалізації місцевих ініціатив для більш ефективного, прозорого та етичного врядування.

До участі у відборі на конкурсній основі запрошуються нещодавно обрані міські голови з Вінницької, Хмельницької, Тернопільської та Житомирської областей, які відповідають щонайменш одному з нижче наведених критеріїв:

  • Політична воля та готовність міського голови брати участь та виконувати проекти з місцевої демократії у своєму місті / селищі;
  • Особиста вмотивованість до розвитку місцевої демократії у своїй громаді;
  • Досвід у виконанні місцевих проектів із залученням громадськості та у співпраці з громадськими організаціями;
  • Активна участь у національних асоціаціях місцевого самоврядування;
  • Міські голови, які представляють культурні та етнічні меншини;
  • Молоді мери та мери – жінки заохочуються до участі у семінарі для забезпечення вікової та гендерної збалансованості.

Для участі у семінарі необхідно дати відповіді на запитання, наведені в опитувальній формі, та надіслати її до 12 лютого 2016 року на електронну адресу svitlana.gryshchenko@coe.int.

Відібрані учасники отримають індивідуальні повідомлення найпізніше 18 лютого 2016 року з докладною інформацією щодо програми та їх участі у семінарі.

Questionnaire _Mayors, leaders for change_Ukr


Останні публікації цього розділу:

Тендер на закупівлю аптечок першої допомоги та наборів психологічної допомоги

Запит цінової пропозиції на придбання гриля Big Green Egg Large

Запит цінової пропозиції на придбання холодильної шафи на 1 м3, кондитерської вітрини та мікрохвильової пічки

Запит цінової пропозиції на придбання термоблендера

Запит цінової пропозиції на придбання морозильної шафи вертикальної та занурювальних блендерів

Запит цінової пропозиції на придбання стіл відстійник, шпилька пекарська з деко, стіл робочий нержавійка та стіл робочий розкладний